• Andžejs,
  • Andžs,
  • Edīte,
  • Esmeralda
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Madonnas meita jaunā reklāmas kampaņā demonstrē savu ķermeni (+FOTO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 09:03, 03.07.2024


27 gadus vecā modele un dziedātāja Lurdesa Leona, popdīvas Madonnas vecākā meita, tāpat kā viņas māte, ļoti mīl atklātas fotosesijas un drosmīgus tēlus. Modes dizainera Deivida Koma jaunajā reklāmas kampaņā viņa pilnībā parādīja savus talantus. Viņas fotogrāfijas tika publicētas zīmola lapā.


Foto: Instagram

Vienā kadrā viņa maz ko atstāja iztēlei, demonstrējot savus tetovējumus un lokanību, tērpusies biksīšu bodijā, sēžot uz auklas un skatoties uz kameru. Citā kadrā Lurdesa pozē topless, tērpusies spožos un bārkstīm rotātos svārkos un intensīvi lūkojoties kamerā.

Dizainers Deivids Koma atzina, ka darbs ar Lurdesu bijis aizraujošs.

"Darbs ar neticamo Lurdesu Leonu kā sezonas pirmo "seju" bija patiesi fantastiska pieredze. Viņa iemieso autentiskumu un viņai piemīt nepielūdzama pašizpausmes izjūta, kas ir neticami iedvesmojoša. Viņa ir ideāls Komas meitenes iemiesojums - sarežģīts raksturs, stingra, bet jutekliska, brīva, bet atturīga, jauna, bet nobriedusi. Vērot viņas kā profesionālas dejotājas kustības filmēšanas laukumā bija hipnotizējoši. Viņa izskatījās izsmalcināta un eleganta, vienlaikus izstarojot gandrīz dzīvniecisku grāciju. Lurdesa patiesi atspoguļoja metamorfozi, kas iedvesmoja kolekciju, ar savām dinamiskajām kustībām pārveidojot gan ķermeni, gan izskatu."


Foto: Instagram

Lurdesa ir Madonnas pirmdzimtā. Viņas tēvs ir aktieris Karloss Leons, Madonnas bijušais draugs. Papildus viņai māksliniecei ir 23 gadus vecs dēls Roko no britu režisora Gaja Ričija, kā arī adoptētie bērni: Deivids (18), Mersija (18) un 11 gadus vecās dvīnes Estere un Stella.

Popmūzikas karaliene ir atzinusi, ka dievina mātišķību. Tomēr viņa atzīst, ka tā var būt izaicinoša, un 2023. gada janvārī intervijā izdevumam "Vanity Fair Italy" viņa stāstīja par savu vecāku ceļu.

"Bērnu audzināšana ir mākslas darbs. Un neviens tev nedod norādījumus. Tev ir jāmācās no kļūdām. Tas ir laikietilpīgs darbs. Un tas ir nogurdinoši, jo nav atpūtas," viņa norādīja. Vienlaikus dziedātāja uzsvēra, ka bērni viņai ir galvenais laimes avots.


Foto: Instagram

Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Dailes teātra izrāde tiks pilnībā pārnesta uz Kijivas teātra skatuves

Šonedēļ uz Kijivu dosies Dailes teātra dāvinājums - iestudējuma "Kaukāziešu krīta aplis" kostīmi un dekorācijas 60 000 eiro apmērā.

Kultūra Krievijas producente: Kanje Vests ieradies Maskavā

ASV reperis Kanje Vests ieradies Maskavā, atsaucoties uz pazīstamu Krievijas producenti, svētdien ziņoja vietējie plašsaziņas līdzekļi.

Kultūra Mūziķis Armands Rutkovskis: «Man ir ļoti daudz dziesmu idejas» (+VIDEO)

"Reizēm mēs cenšamies savas sajūtas maskēt ar rūpīgi izvēlētiem vārdiem", pauž autors.

Lasiet arī

Kultūra Bila Geitsa meita apstiprina attiecības: kurš ir viņas izvēlētais (foto)

Bila Geitsa jaunākā meita Fēbe, 21, oficiāli apstiprinājusi attiecības ar 25 gadus veco Arturu Donaldu, leģendārā mūziķa Pola Makartnija vecāko mazdēlu.

Kultūra Miris aktieris Donalds Sazerlends

88 gadu vecumā miris aktieris Donalds Saterlends, kura ilgā karjera aptvēra tādas filmas kā "Netīrais ducis" un "Bada spēles", ceturtdien paziņoja viņa dēls.

Kultūra Mirusi franču kinoaktrise Anuka Emē

92 gadu vecumā otrdien mirusi franču kinoaktrise Anuka Emē, vēsta Francijas plašsaziņas līdzekļi.

Kultūra Tīna Karola pabeidza militārās apmācības kursu (+FOTO)

Dziedātāja Tīna Karola pabeidza civiliedzīvotāju militārās apmācības kursu "Rezervists", sajūtot aicinājumu apmeklēt apmācības, lai saprastu, kā palīdzēt sev un citiem kara laikā. Šo informāciju sniedza mācību centra lapā.