• Mareks,
  • Tālivaldis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bila Geitsa meita apstiprina attiecības: kurš ir viņas izvēlētais (foto)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 08:35, 28.06.2024


Bila Geitsa jaunākā meita Fēbe, 21, oficiāli apstiprinājusi attiecības ar 25 gadus veco Arturu Donaldu, leģendārā mūziķa Pola Makartnija vecāko mazdēlu.


instagram.com/phoebegates
Foto: Instagram

Pirmo reizi parādījās kopīgas fotogrāfijas, kurās viņi ir redzami kopā. Nylon tiešsaistes emuārā viņa publicēja fotogrāfiju, kurā sēž uz jaunā vīrieša muguras, parakstot to ar tekstu: "Mans draugs Arturs mani pacēla pēc ceremonijas."

Pāris pirmo reizi parādījās sabiedrībā, piedaloties Stenfordas universitātes izlaidumā. Baumas par viņu attiecībām izplatījās pirms astoņiem mēnešiem. Pāris nonāca ziņu virsrakstos 2023. gada oktobrī, kad Fēbe Instagram ievietoja bildi, kurā viņi ir redzami Parīzē.

Arturs, kurš 2021. gadā absolvēja Jēlas universitāti ar vēstures grādu, ir fotogrāfes Mērijas Makartnijas un televīzijas producenta Alistera Donalda vecākais dēls. Iepriekš klīda baumas, ka 2018. gadā viņš bija attiecībās ar Rīsu Viterspūnas un Raiena Filipa meitu Avu.

Arturs arī apmeklēja filmas "Feud: Capote vs. the Swans" pirmizrādi, taču Fēbe atteicās komentēt savu attiecību statusu. Viņu ģimenes jau uztur ciešas saites, jo Artura tante, modes dizainere Stella Makartnija, ir draudzene ar Fēbes māti Melindu Geitsu.

"Pat tad, kad biju maza, viņa sūtīja man lietas un piezīmes, un es biju tik sajūsmā. Mēs patiešām cieši saistījāmies," sacīja Fēbe, kura ieguva zinātņu bakalaura grādu cilvēka bioloģijā.

Pirms attiecībām ar grupas The Beatles mazdēlu Fēbe bija attiecībās ar Stenfordas klasesbiedru Robertu Rosu. Fēbe atzina, ka internetā bieži izplatījušās nepatiesas ziņas par viņu un viņas ģimeni.

"Aplami priekšstati un sazvērestības teorijas par manu ģimeni un manām attiecībām ar draugu. Ir 2023. gads. Esmu nogurusi no mēmām par starprasu attiecībām," viņa sūdzējās.

Fēbe kļūst par sabiedriski atpazīstamu personu, saņemot ielūgumus uz modes nedēļām Ņujorkā un Parīzē, kā arī uz elites ballītēm un slavenību pasākumiem. Viņa draudzējas ar slavenībām, kļūstot par zvaigzni sociālajos tīklos, un pat ir pabeigusi praksi britu Vogue.

Bils un Melinda Geitsi vienmēr teikuši, ka nepalīdzēs saviem bērniem karjerā, uzsverot, ka viņiem viss jāsasniedz pašiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Rojā notiks Latvijas pūtēju orķestru svētki

Rojas brīvdabas estrādē 20.jūlijā plkst.19 notiks Latvijas pūtēju orķestru svētki "Jūra krāc un taures pūš", pulcējot uz vienas skatuves Kurzemes, Vidzemes un Zemgales pūtēju orķestrus.

Kultūra Radošie latviešu filmu veidotāji dodas uz festivālu Šveicē (+VIDEO)

Starptautiskais forums palīdzēs mūsu filmu industrijai.

Kultūra Režisors Tokalovs nāca klajā ar bērnu filmu festivālu (+VIDEO)

Es ticu, ka jaunieši ir nākotnes stāstnieki, un "Baltic FilmTales" ir lieliska iespēja viņiem".

Kultūra Vītols: Nacionālā teātra prioritāte nākamajā sezonā būs izrādes Lielajā zālē

Lai stabilizētu Nacionālā teātra (NT) ekonomisko situāciju, nākamajā sezonā prioritāte būs izrādes teātra Lielajā zālē, intervijā aģentūrai LETA sacīja teātra direktors Māris Vītols.

Lasiet arī

Kultūra Opra Vinfrija tika ievietota slimnīcā. Kas notika?

Televīzijas vadītājai bija problēmas ar vēderu, un ārstiem viņa bija jāpieliek pie sistēmas. Šī iemesla dēļ viņa nevarēja piedalīties grāmatu kluba pārraidē.

Kultūra Kevins Speisijs atzina, ka atrodas uz bankrota sliekšņa

Pēc apsūdzībām par seksuālu uzmākšanos viena no Holivudas veiksmīgākajiem aktieriem karjera piedzīvoja lejupslīdi.

Kultūra «Spice Girls» zvaigzne pēc skandāla ar vīru atgriežas pie pirmslaulības uzvārda

Džerija un Kristians Horners ir precējušies kopš 2015. gada. Dziedātāja visus šos gadus ir atbalstījusi savu sacīkšu braucēju vīru, taču tagad pāris piedzīvo attiecību krīzi, kam ir konkrēti iemesli.

Kultūra Eds Šīrans atklāj, kā pieņēmās svarā par 25 kilogramiem

Miljonu elks atzina, ka iepriekš nevingroja un nesekoja savam svaram. Taču līdz ar bērnu piedzimšanu viss mainījās – Eds Šīrans tagad daudzējādā ziņā ierobežo sevi un ir ievērojami zaudējis svaru.