• Halina,
  • Ilvars,
  • Lauma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«Prūjam juoīt»: ir jauns hīts no Borowa MC (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 09:28, 30.05.2024


Latgales grupa ienes tautasdziesmas motīvu.


Talanti no Latvijas Austrumiem.

Gatavojoties svinēt vasaru un Borowa Mc 20. dzimšanas dienu, grupa izdot jaudīgu dziesmu "Prūjam juoīt". Dziesma ir parafrāze par grupas 20 gados piedzīvoto, sākot ar pirmajiem koncertiem un noskaņu kultūras namos visā Latvijā, līdz atmiņām "kā bija" un pārdomām "kā būs".

"Dziesma nav par atvadām, bet atmiņām! Projām jāiet ir vārdi, ko negribi dzirdēt, kad esi saticis draugus un ballējies," saka grupas dalībnieks un dziesmas teksta autors Aigars Runčis. Dziesmu ierakstīja Fakts (Jānis Šmēdiņš), un ierakstā piedalās jaudīgā Katrīna Dimanta, kas ienes tautasdziesmas motīvu un ir kā zemapziņas balss, kas saka, ka ballēt vēl nav gana, bet tomēr - jāiet mājās.

Tā kā šogad grupa svin 20. dzimšanas dienu, rudenī plānoti vairāki jubilejas koncerti, piemēram, 19.oktobrī Latgales vēstniecībā GORS.

"Prūjom juoīt" ir pirmais grupas Borowa Mc singls šogad, kas seko pagājušajā gadā izdotajai dziesmai "Atmosfera". Grupa Borowa Mc dibināta 2004.gadā, un izdevusi trīs studijas albumus. Zināmākās grupas dziesmas ir "Vysskaistuokai meitiņai", "Maņ navajag", "Iededzies par Latviju" u.c. Grupa saņēmusi 3 Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas. Borowa Mc darbojas Aigars Runčis, Guntra Kuzmina - Jukna un Ingars Gusāns.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Mūziķis Armands Rutkovskis: «Man ir ļoti daudz dziesmu idejas» (+VIDEO)

"Reizēm mēs cenšamies savas sajūtas maskēt ar rūpīgi izvēlētiem vārdiem", pauž autors.

Kultūra Jaunā kultūras ministre pirmajā ārvalstu darba vizītē dosies uz Kanādu

Kultūras ministre Agnese Lāce (P) no svētdienas, 30.jūnija, līdz pirmdienai, 8.jūlijam, darba vizītē apmeklēs Kanādu, aģentūru LETA informēja ministres padomniece Rita Plūme.

Kultūra Bila Geitsa meita apstiprina attiecības: kurš ir viņas izvēlētais (foto)

Bila Geitsa jaunākā meita Fēbe, 21, oficiāli apstiprinājusi attiecības ar 25 gadus veco Arturu Donaldu, leģendārā mūziķa Pola Makartnija vecāko mazdēlu.

Lasiet arī