• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Internetā parādījies piedzērušās Voločkovas video

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 06:20, 16.01.2024


Internetā plaši izplatījies video, kurā Anastasija Voločkova un aktieris Ņikita Džigurda dejo dzērumā. Šis notikums noticis balerīnas mājās.


instagram.com/volochkova_art
Foto: Instagram

Uz ieraksta redzams, kā jautrības pilnais vīrietis apsēžas uz ceļiem, novelk sarkanās bikses draudzenei un sāk skūpstīt viņu uz vēdera. Voločkova neiebildusi, vienkārši smaida un izpleš rokas. Šie kadri, šķiet, tika ierakstīti personīgajam arhīvam, bet vēlāk kļuva publiski pieejami.

Uzzinot par izplūdušo video, Anastasija savā personīgajā emuārā izteica savas dusmas, vainojot Ņikitu. "Kauns par tavu neiedomājamu rīcību pret mani," viņa rakstīja.


Foto: Instagram

Džigurda uzskata, ka viņam nav par ko balerīnai atvainoties, un viņš negrasās lūgt piedošanu. Viņš apgalvo, ka videoklips ir mēģinājums radīt izrādi pieaugušajiem. Tajā pašā laikā Voločkova ļoti labi zina, kurš nopludināja video internetā.

"Viņas apsūdzības ir nepamatotas, nereālas un smieklīgas. Nekādā ziņā negaidīju tik asu reakciju un uzbrukumu no Voločkovas puses..." komentēja aktieris. “Pati Nasteņka (apzināti vai neapzināti) pielēja eļļu ugunij. Pirms savas dzimšanas dienas svinēšanas,” sacīja Džigurda.

Pēc šī skandāla Krievijā jau ir sākuši prasīt atcelt visas balerīnas izrādes, līdzīgi kā tas noticis ar Nastjas Ivļejevas “kailā ballītes” dalībniekiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Jaunais vadītājs: Opera ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas

Latvijas Nacionālā opera un balets (LNOB) ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina jaunais LNOB vadītājs Sandis Voldiņš.

Kultūra Šodien sākas krāšņais mākslas forums «Baltā nakts» (+VIDEO)

Pasākumi tradicionāli notiek ne vien kultūrai un mākslai ierastās vietās, bet arī neierastā vidē.

Kultūra Koris «Kamēr…» aicina uz unikālu koncertu (+VIDEO)

Konkursa norises vietas ģeogrāfiskās koordinātas ir iekodētas koncerta nosaukumā.

Kultūra 44 gadus vecā Rebela Vilsone plāno salaulāties ar savu līgavu Ramonu Agrumu

Slavenību pāris saderinājās 2023. gada sākumā. Amerikāniete Rebela Vilsone un latviete Ramona Agruma audzina mazu meitiņu, kura pasaulē nākusi ar surogātmātes palīdzību.

Lasiet arī

Sports Skandāls Latvijas sportā: basketbolists no Gvinejas saņēmis aizvainojošās ziņas

Vairāki Latvijas kluba "Liepāja" futbolisti uzskata, ka Gvinejas basketbolistam Šenonam Evansam aizvainojošās ziņas nav rakstījis viņu komandas biedrs Eduards Tīdenbergs, liecina sportistu ieraksti "Instagram" profilos.

Sabiedrība Domnieki norāva kvorumu. Iespējama prokuratūras vēršanas pret Rīgas domi tiesā.

Ja dome nespēj pēc būtības izpildīt ģenerālprokurora lūgumu, tam būs sekas.

Sabiedrība Policijā reģistrēti vairāki iesniegumi no mūziķa Judža un viņa sievas

Valsts policijā reģistrēti vairāki iesniegumi no mūziķa Mārča Judža un viņa sievas, kā arī vairāki izsaukumi uz personu dzīvesvietu.

Sabiedrība Saeima noraida arī trešo pieprasījumu par Kariņa speciālo avioreisu tēriņiem

Saeimas Pieprasījumu komisija šodien noraidīja "Apvienotā saraksta" (AS) pieprasījumu Ministru prezidentei Evikai Siliņai (JV) par bijušā premjerministra, tagadējā ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa (JV) specreisu izmaksu atšķirībām uz līdzīgiem ceļamērķiem.