• Ziedonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Slavenais Ozols pulcēs domubiedrus valsts lielākajā arēnā (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 12:50, 22.12.2023


Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem.


Ozols: "Ir pienācis laiks satikties visiem vienkopus jaudīgā vairāku stundu koncertšovā!"

Gada nogalē 28.decembrī Arēnā Rīga notiks visu laiku vērienīgais Ozola koncerts kopā ar Latvijas Radio Big Band un virkni pazīstamu viesmākslinieku. Nedēļu pirms koncerta mākslinieks atklāj, kādi populāri mūziķi kāps uz Arēnas skatuves kopā ar viņu. Koncertā piedalīsies Dons, Kurts, Prusax, ansis, Edavārdi, xantikvariāts, Steps, rolands če, Riga Gospel Choir, Ricks Feds, Gustavo, Kristīne Prauliņa un Chiziks.

Vērienīgais koncerts Arēnā Rīga norisināsies 2 daļās - pirmā daļa būs veltīta saspēlei kopā ar Latvijas Radio Bigband un neatkārtojamo Kristīni Prauliņu, kas piešķirs jaunu un bagātīgu nokrāsu jau zināmajiem pēdējos gados tapušajiem skaņdarbiem. Savukārt otrā daļa būs retrospektīvs atskats uz mākslinieka visu laiku spilgtākajiem singliem. Tas paredzēts kā pārsteigumiem bagāts priekšnesums, kurā līdzās Ozolam uz skatuves kāps virkne citu pašmāju mūziķu.

"Arēnā es vēlos apvienot visus savus klausītājus. Savā mūziķa karjerā esmu daudz uzstājies Latvijas pilsētās uz lielākām un mazākām skatuvēm. Tie ir dažādi klausītāji, dažāda vecuma auditorijas, taču viņus visus vienmēr vienojusi interese par manu mūziku un daiļradi kā tādu. Tāpēc ir pienācis laiks satikties visiem vienkopus jaudīgā vairāku stundu koncertšovā. Pavisam noteikti būs pārsteigumi! Decembra beigas ir labs laiks, lai restartētos pirms nākamā gada un 28.decembra koncerts pirmkārt jau ļaus mums visiem kopā pavadīt aizejošo gadu un pavisam noteikti iedos jaunu sparu un enerģiju ieiet 2024.gadā, " par gaidāmo koncertu stāsta Ozols.

Koncertā izskanēs visiem labi zināmi un populāri hiti, tostarp, O.Z.O.L.S., Personības rekords, Rajons, Stils, Superhaips, Pavasaris, Saulesstariņš, Tu Nāc Tu Ej u.c.

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību uzsāka 1996.gadā grupu "Fact" un "Rool Makaz" sastāvā. Solokarjeru uzsāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu "Neko 2005" (2000), pēc kura sekoja albumi "Cieņa un mīlestība" (2001), "Augstāk, tālāk, stiprāk" (2002), "Dūzis" (2003) un 2009.gadā izdotais albums "Neatkarība". Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015.gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu "Atpakaļ nākotnē". Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību "Austrumubloks" viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, sasniedzis Zelta diska statusu ar albumiem "Cieņa un mīlestība" un "Augstāk, tālāk, stiprāk", astoņas reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Franču aktieri Depardjē oktobrī sāks tiesāt par seksuālu uzbrukumu

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē no oktobra tiks tiesāts par seksuālu uzbrukumu, pirmdien paziņoja Parīzes prokurors.

Kultūra Radīta mobilā lietotne ar vairāk nekā 400 Latvijas Radio audiopasakām

Latvijas Radio ir izstrādājis jaunu mobilo lietotni - "Latvijas Radio pasakas", kur apkopotas vairāk nekā 400 pasakas par visdažādākajām tēmām, informē Latvijas Radio pārstāvji.

Kultūra Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms

Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms, kā arī pabeigts ēkas tehniskais projekts, informē Rīgas Riharda Vāgnera biedrības (RRVB) pārstāvji.

Kultūra Leģendārais Dīters Bolens savā 70. jubilejas tūrē iekļāva Jūrmalu (+VIDEO)

Tieši pateicoties fanu lūgumiem Instagramā, viņš pēc 16 gadu pārtraukuma atgriezās uz skatuves.

Lasiet arī

Kultūra Rīgā notiks komponista Kulakova piemiņai veltīts koncerts

"Arēnā Rīga" 14.maijā plkst.19 notiks mūžībā aizgājušā komponista, multiinstrumentālista, grupas "Pērkons" dibinātāja Jura Kulakova piemiņai veltīts koncerts "Sirds kā pērkondārds".

Kultūra Liepājā notiks dzejnieka Petera 85.dzimšanas dienai veltīts koncerts

Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" 6.jūlijā plkst.18 notiks dzejnieka Jāņa Petera 85.dzimšanas dienai veltīts koncerts.

Kultūra Liepājas Simfoniskais orķestris koncertā spēlēs Mārtiņa Brauna mūziku

Liepājas koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" 24.augustā plkst.19 Liepājas Simfoniskais orķestris kopā ar solistiem Renāru Kauperu, Daumantu Kalniņu un Ievu Kerēvicu koncertā izpildīs komponista Mārtiņa Brauna mūziku.