• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Šonedēļ Daugavpilī ieradīsies Ziemassvētku vecītis (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 13:21, 27.11.2023


Latgale jau gatavojas galvenajām ziemas svinībām.


Lielākajā valstspilsētā Latgalē ir atnākusi ziema.

Decembris ir viens no gada skaistākajiem mēnešiem: zemi klāj maiga, balta sniega sega, ikvienā sirdī atmodinot gaišo laimes sajūtu, kas, gluži kā bērnībā, nepacietīgās ilgās liek gaidīt gada mīļākos svētkus – Ziemassvētkus.

Šogad Daugavpilī būs iespēja izbaudīt īstu Ziemassvētku brīnumu un viesoties Ziemassvētku vecīša rezidencē Tehnikas un industriālā dizaina centra “Inženieru arsenāls” pagalmā. Tā savas durvis apmeklētājiem vērs 3. decembrī no pulksten 12.00 un darbosies līdz 8. janvārim.

Ziemassvētku vecīša rezidences atklāšanas pasākumā 3. decembrī apmeklētājus sagaida svētku programma: meistarklases bērniem, koncerts ar pašmāju kolektīvu uzstāšanos, pasaku lasījumi kopā ar rūķi, rotaļas, gardi ēdieni un silti dzērieni no vietējiem uzņēmumiem un, protams, pasākuma kulminācija - svētku egles iedegšana. Ziemassvētku vecīša rezidencē bērni varēs Vecītim ausī iečukstēt savas viskarstākās vēlēšanās un uzrakstīt vēstuli, kuru atstāt Ziemassvētku vecīša pastā.

Katru svētdienu, 3., 10. un 17. decembrī no plkst. 12.00 rezidencē norisināsies aktivitātes un meistarklases. Te varēs nobaudīt arī ēdinātāju sarūpētos gardumus.

Savukārt 25. un 26. decembrī svinēsim Ziemassvētkus kopā! Šajās dienās Ziemassvētku vecīša rezidencē valdīs svētku noskaņa, jo būs ieradies pats Ziemassvētku vecītis, lai kopā ar visiem sanākušajiem svinētu svētkus pēc senajām latviešu tradīcijām. Bet vakara izskaņā apmeklētājus sagaida diskotēka zem zvaigžņotām debesīm.

Aicinām ikvienu pilsētas iedzīvotāju un viesi baudīt ziemas priekus Daugavpilī!


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Pasaulslavenais Joss Stellings nākammēnes Rīgā prezentēs jaunu filmu (+VIDEO)

Tas ir jauna vīrieša un nobriedušas sievietes, bijušās balerīnas ar neizdevušos dzīvi, sarežģīto savstarpējo attiecību stāsts.

Kultūra Augusta sākumā notiks Vecrīgas zaļumballe

Šogad 2.augustā no plkst.19 līdz 23 Māzās Jaunielas laukumā notiks Vecrīgas zaļumballe.

Kultūra Dailes teātrī top mistisks «Vārnas» iestudējums (+VIDEO)

"Liekas, ka šīs izrādes esmu gaidījis visu savu mūžu".

Kultūra Straupē šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki

Straupes Zirgu pastā šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki, aģentūru LETA informē "Straupes tirdziņa" pārstāvji. Vīndaru svētki norisināsies no plkst.11 līdz 15.

Lasiet arī

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.

Sabiedrība Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.

Ekonomika Jautājuma likmes ir augstas... Asociācijas viedoklis par darbībām ar LMT un Tet

Latvijas Telekomunikāciju asociācija aicina atcerēties ne vien par Telia un valsts maka interesēm, bet paturēt prātā arī Latvijas telekomunikāciju nozares kopējo veselību, valsts drošības jautājumus, attīstības perspektīvu un lietotāju intereses, lai arī turpmāk varam lepoties, ka esam Eiropas priekšpulkā ar jaudīgu nozari, pakalpojumu kvalitāti, tehnoloģiju attīstību un labiem piedāvājumiem.