• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīt sāks demonstrēt 50 sēriju garu latviešu televīzijas projektu

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 16:33, 27.09.2023


Seriāla centrā ir stipra un ietekmīga viesnīcas īpašniece Aurēlija (Kristīne Nevarauska-Atkočūne), kuras spēks slēpjas sievišķībā un cilvēcībā.


Kristīne Nevarauska-Atkočūne.

28.septembrī pie skatītājiem nonāks jauns pašmāju seriāls "No naida līdz mīlestībai", kurā galveno lomu atveidotāji ir Kristīne Nevarauska-Atkočūne, Andris Bulis un Intars Rešetins. Izklaides platformā Tet TV+ no ceturtdienas būs skatāmas pirmās četras seriāla sērijas, bet katru darba dienu no pirmdienas līdz ceturtdienai stāstu turpinās jauna sērija. Šis ir pirmais režisora Intara Rešetina tik liela apjoma kinodarbs, kas sižeta gaitu seriāla pirmajā sezonā šķetinās 50 sēriju garumā.

Seriāla centrā ir stipra un ietekmīga viesnīcas īpašniece Aurēlija (Kristīne Nevarauska-Atkočūne), kuras spēks slēpjas sievišķībā un cilvēcībā. Sieviete savā dzīvē ir apdedzinājusies ar pirmo mīlestību, kas viņu atstāja vienu ar mazu bērnu uz rokām, tāpēc šobrīd viņa ir gatava precēties, vadoties pēc saprāta balss, izslēdzot emocijas un sirdi.

Aurēlijas topošais līgavainis ir viņas skolas laiku draugs un viesnīcas līdzīpašnieks Teodors (Intars Rešetins). Stāsta sākums un gatavošanās kāzām ir kā pasaka, taču tas var izgaist, jo viens skatiens, viena kaislīga nakts kopā ar izbijušo sportistu Uldi (Andri Buli) liks Aurēlijai no jauna noticēt mīlestībai un patiesai kaislei.

Sirdsapziņas mocīta un attiecību līkloču nogurusi, sieviete atbalstu meklēs pie savām draudzenēm un meitas. Vai topošais līgavainis Teodors spēs piedot un atrast ceļu atpakaļ pie Aurēlijas? Un vai abu savstarpējās attiecības ietekmēs viesnīcas darbību?

50 sēriju garumā piedzīvosim īstas kaislības, ģimenes savstarpējās attiecības un sevis meklējumus brīdī, kad šķietami ierastā pasaule sabrūk. Skatītāji varēs sekot līdzi sievietes ceļam uz laimīgāku dzīvi, izvēloties starp pienākumu, atbildību vai mīlestību, beigās uzdodot sev jautājumu - kas ir patiesa mīlestība?

"No naida līdz mīlestībai" režisors Intars Rešetins jau vairākkārt sevi pierādījis kā veiksmīgu pašmāju teātra un televīzijas režisoru, un šajā seriālā atveidos arī vienu no galvenajām lomām. Savukārt seriāla tituldziesmas "Pāri" autors ir dziedātājs, trompetists un dziesmu autors Ivo Grīsniņš-Grīslis, kas dziesmu komponējis ciešā sadarbībā ar režisoru.

Televīzijas skatītājiem tas būs pieejams no nākamā gada sākuma, kanālā STV Pirmā!.

Galvenajās lomās: Kristīne Nevarauska-Atkočūne, Intars Rešetins, Andris Bulis, Māra Mennika, Inga Alsiņa, Imants Strads, Elīna Vāne, Lelde Dreimane, Madlēna Valdberga u.c. Režisors: Intars Rešetins. Producenti: Tet un Helio Media.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Daugavpilī apskatāmi vēl divi Marka Rotko oriģināldarbi

Atzīmējot Rotko muzeja 11.dzimšanas dienu, šodien plkst.16 līdzās pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīcijai tiks atklāti vēl divi viņa oriģināldarbi, aģentūru LETA informēja Rotko muzeja Mākslas departamenta speciāliste Inita Paegle.

Kultūra Rotko muzejs Daugavpilī aicina jauniešus (VIDEO)

"Iesaistīties, iekļauties un būt noderīgiem kultūras procesos".

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Lasiet arī

Sabiedrība LTV darbinieki varētu rīkot streiku. Kāds iemesls tik radikālām idejām?

Latvijas Televīzijas (LTV) darbinieki varētu rīkot streiku, protestējot pret iespējamu oriģinālā satura apjoma samazināšanu LTV programmā šī gada rudens sezonā, kas ietekmētu arī darbinieku atalgojumu, aģentūra LETA noskaidroja Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomē (SEPLP).

Sabiedrība Lietu par lēmumu atņemt "Doždj" apraides atļauju tiesa izskatīs jūnija vidū

Administratīvā rajona tiesa lietu par Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) lēmumu atņemt apraides atļauju Krievijas neatkarīgajai programmai "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain") sāks izskatīt 13.jūnijā. Tiesas sēde paredzēta plkst.11.

Sabiedrība SEPLP: LTV un LR šogad var būtiski samazināties oriģinālā satura apjoms

Nesaņemot papildu finansējumu, Latvijas Televīzijai un Latvijas Radio šogad var būtiski samazināties oriģinālā satura apjoms un kapitālieguldījumi, komentējot 2023.gadam apstiprinātos sabiedriskā pasūtījuma plānus, aģentūrai LETA norādīja Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomē (SEPLP).

Sabiedrība Rīgā 20.trolejbusa kustības grafiku saskaņos ar LTV darbiniekiem

No šodienas Rīgā 20.trolejbusa kustības grafiku saskaņos ar Latvijas Televīzijas (LTV) darbinieku darba laika beigām, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme".