Tāpat viņš apbalvots par uzdevuma izpildīšanu ātrākajā laikā, atverot 30 austeru divās minūtēs un 31 sekundē.
Čempionātā pirmo vietu ieguva Frederiks Fiorillo no Lielbritānijas, bet trešo vietu - šefpavārs no Igaunijas Anti Lepiks.
Čempionātā katram dalībniekam bija jāatver 30 austeru. Vērtēšanas kritēriji ietvēra gan uzdevuma izpildes laiku, gan tehniku un prezentāciju.
"Galway International Oyster and Seafood Festival" notika no 22. līdz 24.septembrim. Festivāls tiek organizēts katru gadu un tiek uzskatīts par Pasaules čempionātu austeru atvēršanas mākslā.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Pievienojiet komentāru
Anonīmi komentāri
Atbilēt
Anonīmi komentāri