• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Dziedātāja Elīna Fūrmane Amerikā bauda greznību! (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 18:24, 02.07.2023


ASV latviete atklāj: par viņas saderināšanās gredzena cenu Latvijā varētu nopirkt māju!


Amerikā viss ir liels!

Elīna Fūrmane, pazīstama arī kā Dj Ella savu dzīvi vairākus gadus aizvada Amerikā, bet tagad ir atbraukusi uz Latviju. Pavisam nesen viņa ir saderinājusies ar savu mīļoto no Amerikas. Viņas roku rotā iespaidīgs saderināšanās gredzens, kurš izgatavots īpaši Elīnai. Šovs “Slavenības. Bez filtra” un Katrīne Vasiļevska dodas uzzināt sabiedrībai interesējošo jautājumu – cik šāds gredzens izmaksā?

Kopā ar savu mīļoto Elīna ir pazīstama nepilnus trīs gadus. Attiecības tika uzsāktas visai saspringtā laikā, kad visā pasaulē plosījās covid. Jūnija sākumā dziedātājas roku rotāja briljanta saderināšanās gredzens, par ko publiski paziņoja arī pati dziedātajā. Elīna konkrētu gredzena vērtību nenosauc: “Dārgi, es nevaru tā pateikt. Latvijā māju par tādu summu var nopirkt!”

Viņa arī atklāj, ka nekad nebija sapņojusi ar milzīgām kāzām, kurās vilkt baltu kleitu. Un arī to, vai kāzas tiks svinētas Latvijā vai tomēr Amerikā, viņa vēl nezina teikt. “Man liekas, ka tādas lietas nevajag sasteigt. Tam visam ir jānotiek lēnām. Tad jau mēs redzēsim,” – viņa saka.

Ar savu mīļoto Elīna ir pazīstama nepilnus trīs gadus. Attiecības tika uzsāktas visai saspringtā laikā, kad visā pasaulē plosījās covid. Jūnija sākumā dziedātājas roku rotāja briljanta saderināšanās gredzens, par ko publiski paziņoja arī pati dziedātajā. Elīna konkrētu gredzena vērtību nenosauc: “Dārgi, es nevaru tā pateikt. Latvijā māju par tādu summu var nopirkt!”

Viņa arī atklāj, ka nekad nebija sapņojusi ar milzīgām kāzām, kurās vilkt baltu kleitu. Un arī to, vai kāzas tiks svinētas Latvijā vai tomēr Amerikā, viņa vēl nezina teikt. “Man liekas, ka tādas lietas nevajag sasteigt. Tam visam ir jānotiek lēnām. Tad jau mēs redzēsim,” – viņa saka.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Rotko muzejs Daugavpilī aicina jauniešus (VIDEO)

"Iesaistīties, iekļauties un būt noderīgiem kultūras procesos".

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Kultūra Pirmizrādi piedzīvos Ozola koncertfilma

Kinoteātrī "Forum Cinemas" šodien plkst.19 pirmizrādi piedzīvos hiphopa mākslinieka Ozola koncertfilma "No rajona līdz arēnai", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Inese Grīnberga.

Lasiet arī

Kultūra 83 gadus vecais Als Pačīno atkal ticis jaunā tēva godā

83 gadus vecais amerikāņu kinoaktieris Als Pačīno atkal ticis jaunā tēva godā, jo nācis pasaulē viņa ceturtais bērns.

Kultūra Alēns Delons pārdos izsolē mākslas darbu kolekciju

Franču aktieris Alēns Delons jūnijā pārdos izsolē vairāk nekā 80 mākslas darbus no savas privātās kolekcijas, otrdien ziņoja mediji.

Kultūra Gvineta Paltrova attaisnota prāvā par sadursmi slēpošanas laikā

Holivudas aktrise Gvineta Paltrova ceturtdien tika attaisnota ASV prāvā par viņas un pensionēta optometrista Terija Sandersona sadursmi slēpošanas laikā Jūtas štatā 2016.gadā.

Kultūra Brūsam Vilisam diagnosticēta demence

Holivudas aktierim Brūsam Vilisam ir diagnosticēta neārstējama demence, ceturtdien paziņoja viņa ģimene.