• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


VIDEO. Reperis, MMA sportists Deniss un tiktokeris Bacha izdod jaunu videoklipu

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 14:35, 22.06.2023


Reperis un jaukto cīņu sportists Deniss Stepanovs kopā ar populāro tiktokeri Bachu (Mareks Bahmanis) publicējuši otro kopīgo singlu un videoklipu "Ko Tu dzirdēji par mani?". Dziesmā Bacha pirmo reizi dzirdams, repojot pantu.



Jaunā singla vēstījums balstīts abu dziesmas autoru nelabvēļu jeb heiteru izteikumos.

"Negācija ir izvilkta ārā no komentāriem, iedvesmojoties no heiteriem. Dziesmā ar Bachu battlojām viens pret otru uz viena bīta. Bacham šis ir pirmais repa pants, un studijā mēs visi bijām pārsteigti par to, cik labi viņam sanāca," par dziesmas tapšanu stāsta Deniss.

Pats Bacha sevi par reperi gan vēl vairās saukt, ir paškritisks, tomēr atzīst, ka "ir jau kruta", bet gribētos labāk.

"Es nebiju plānojis neko tādu, Deniss mani ievilka. Es nācu tikai strīmot, Deniss teica - davaj, mēs uztaisīs dziesmu. Pierunāja. Es nesaku, ka tas ir slikti, bet neuzskatu sevi par reperi. Lai kāptu uz skatuves, man ir jāsadzeras," stāsta Bacha.

Līdzīgi kā iepriekšējā Denisa un Bachas singlā "Notiesāts" arī jaunākajā kopdarbā dzirdama atsauce uz godalgoto amerikāņu reperi 50 Cent. Dziesmas "Ko Tu dzirdēji par mani?" mūzikālo pavadījumu veidojis pašmāju bītmeikers Silins Beat un tajā saklausāms 50 Cent dziesmas "P.I.M.P." motīvs, kas sākotnēji bijis arī pamats jaunā singla piedziedājumam. "Ko Tu dzirdēji par mani?" piedziedājums paņemts no Bachas uzfilmētā TikTok video, kas guvis ievērojamu platformas lietotāju atzinību un sajūsmu. Savukārt Deniss jau iepriekš norādījis, ka tieši 50 Cent kopš bērnības bijis viņa lielākais iedvesmas avots un iemesls tam, kāpēc pats pievērsies repošanai.

Jaunajam singlam tapis iespaidīgs videoklips, kura filmēšanai producente un režisore Svetlana Ļicova nolēma pilnībā izbūvēt lokāciju. Tika uzceltas improvizētas cietuma kameras, kas nokrāsotas spilgtās, kontrastējošās krāsās.

"Mani pieaicināja strādāt pie šī projekta četras dienas pirms filmēšanas, uzreiz radās ideja šī klipa realizēšanai, kurā vēlējos radīt kaut ko unikālu un reizē izrādīt cieņu mūzikai, kas veido lielu daļu no mūsdienu hiphopa kultūras. Klipā var ieraudzīt atsauces uz 2000.gadu videoklipiem, kuras pārspīlēti pāraug par parodiju, kas ir arī pašas dziesmas būtība," stāsta videoklipa režisore Svetlana Ļicova.

Dziesmas teksta autori ir Deniss Stepanovs un Mareks Bahmanis, bīta autors Sandis Siliņš (Silins Beats), ieraksts un pēcapstrāde Jānis Šmēdiņš (Fakts). Videoklipa režisore Svetlana Ļicova, operators Makars Borisovs.

Šajā pavasarī "Be Yourself" tūres ietvaros Deniss un Bacha aizvadīja piecus koncertus vairākās Latvijas pilsētās. Tūres noslēgums norisināsies 1.jūlijā Rīgā, "Andrejostas Kvartālā" (AOK), kurā plānoti arī vairāki viesmākslinieki.

Deniss (Deniss Stepanovs) Latvijas hiphopā zināms kopš 2016.gada. Hiphopa apvienības "Kreisais Krasts" biedrs. Plašu atpazīstamību guvis kā jauktās cīņas mākslas (MMA) sportists. Deniss ir bijis arī vairāku sporta pasākumu vadītājs. Šajā pavasarī pēc pusotra gada pārtraukuma Deniss atgriezās mūzikā ar jaunu singlu un videoklipu "Stop gamble", kurā vērsa uzmanību uz azartspēļu problēmu un pārtrauca savas saistības ar azartspēļu strīmiem, kas iepriekš bija vērā ņemams repera ienākumu avots. "Stop gamble" videoklipā pirmo reizi arī piedalījās tiktokeris Bacha (Mareks Bahmanis). Aprīļa beigās Deniss ar Bachu izdeva kopdziesmu "Notiesāts" ar dziedātājas Adrianas Miglānes dalību. "Notiesāts" videoklips nedēļas laikā sasniedza 100 tūkstošu skatījumu atzīmi Youtube.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Pasaule Libānā divās dienās sakaru ierīču eksplozijās gājuši bojā 37 cilvēki

Libāna otrdien un trešdien peidžeru un rāciju sprādzienos nogalināti 37 cilvēki un 2931 ievainots, ceturtdien pavēstīja Libānas veselības ministrs Firass Abiads.

Kriminālziņas Muita atklāj 10,4 miljonu nelegālu cigarešu kravu

Muitnieki septembra sākumā Liepājas ostā atklājuši 520 000 paciņu jeb 10,4 miljonus nelegālu cigarešu "Marlboro", kas bija noslēptas kādā kravas automašīnā, kas bija ceļā uz Vāciju, informē Valsts ieņēmumu dienests (VID).

Kriminālziņas Pārvadātājs no Latvijas centies ievest Lietuvā 74 kaķus no Baltkrievijas

Pārvadātājs no Latvijas, rupji pārkāpjot dzīvnieku pārvadāšanas prasības, Lietuvā no Baltkrievijas mēģinājis ievest 74 kaķus, ceturtdien paziņoja Lietuvas Valsts pārtikas un veterinārais dienests.

Ekonomika Ēka Brīvības un Ģertrūdes ielu stūrī izsolīta par 4,19 miljoniem eiro

Vēsturiskais nekustamais īpašums Brīvības ielā 68, Rīgā, nosolīts par 4,19 miljoniem eiro, kas ir par 1,49 miljoniem eiro vairāk nekā noteiktā izsoles sākumcena 2,7 miljonu eiro apmērā, informē VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ).