Šajā sezonā restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits - vairāk nekā 50 galvaspilsētas restorāni.
Restorāni piedāvās īpašās pavasara trīs kārtu maltītes, kas iekļausies trīs dažādās cenu kategorijās - 30, 35 un 40 eiro.
Kā ierasts, īpašajā ēdienkartē galvenā loma būs Latvijai un Baltijai raksturīgiem, sezonāliem un svaigiem vietējiem produktiem.
Lai nobaudīt restorānu nedēļas piedāvājumu, ir iepriekš jārezervē galdiņš.
Restorāna nedēļas mērķis ir iepazīstināt Rīgas iedzīvotājus un tūristus ar kulinārijas pasaules dažādību galvaspilsētā, kā arī attīstīt uzņēmējdarbības vidi pilsētā, atbalstot uzņēmējus.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Pievienojiet komentāru
Anonīmi komentāri
Atbilēt
Anonīmi komentāri