• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Atklāj Baltijas valstīs populārāko ceļojumu galamērķi

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 17:47, 05.04.2023


Baltijas valstu iedzīvotāju vidū vēl joprojām populārākais ceļojumu galamērķis ir Turcija, intervijā sacīja SIA "Tez Tour" valdes priekšsēdētājs Konstantīns Paļgovs.


Foto: LETA

"Starp citu, ir redzams, ka par to pašu Antalju pašlaik liela interese ir arī britiem, jo Eiropā tomēr ir liela inflācija, ekonomiskā situācija nav tik spoža, bet Turcija nav Eiropas Savienībā (ES), tur ir citādāki nodokļi, lētāks darbaspēks un viņi var piedāvāt pašlaik interesantas cenas eiropiešiem," minēja Paļgovs, paredzot, ka šogad pieprasījums pēc ceļojumiem uz Turciju būs ļoti liels.

Starp populārākajiem galamērķiem Paļgovs uzskaitīja arī Grieķiju, Bulgāriju, Spāniju, Itāliju, Gruziju un Kipru.

Taujāts, vai zemestrīce Turcijā ietekmējusi ceļotāju vēlmi doties uz šo galamērķi, "Tez Tour" vadītājs skaidroja, ka pirmās divas nedēļas pēc zemestrīces rezervācijas apstājās, taču šobrīd situācija ir normalizējusies un interese par atpūtu Turcijā ir atjaunojusies.

Tāpat viņš piebilda, ka "Tez Tour" izskata iespēju Turcijā meklēt divas līdz trīs viesnīcas, kuras būtu gatavas strādāt tikai ar Baltijas valstu tūristiem. "Šādā situācijā mēs varētu piedāvāt vēl pievilcīgākus nosacījumus un cenas. Tā ir viena no mūsu tuvākajām prioritātēm," atzīmēja Paļgovs.

Vaicāts par to, vai tūristi kara Ukrainā dēļ nemēģina izvairīties no Melnās jūras reģiona, Paļgovs šādu tendenci noraidīja.

"Kara dēļ gan ir parādījusies cita problēma. Piemēram, mums ir bijuši zvani no tūrisma aģentūrām ar jautājumiem, ko darīt, ja viesnīcā vienlaikus dzīvos cilvēki no Krievijas un no Ukrainas," sacīja Paļgovs, piebilstot, ka līdz šim lielu incidentu nav bijis, taču situācija ir nepatīkama.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Pēc četru gadu pārtraukuma Daugavpilī atvērs kinozāli

Piektdien, 3.maijā, pēc vairāk nekā četru gadu pārtraukuma Daugavpils Kultūras pilī durvis apmeklētājiem vērs multimediju zāle "Daugavpils Kino".

Kultūra Konkursā uz Nacionālās operas un baleta valdi pieteikušies 23 pretendenti

Kultūras ministrijas (KM) izsludinātajā atklātajā konkursā uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdi - trīs valdes locekļu amatiem - pieteikušies 23 pretendenti.

Kultūra Franču aktieri Depardjē oktobrī sāks tiesāt par seksuālu uzbrukumu

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē no oktobra tiks tiesāts par seksuālu uzbrukumu, pirmdien paziņoja Parīzes prokurors.

Kultūra Radīta mobilā lietotne ar vairāk nekā 400 Latvijas Radio audiopasakām

Latvijas Radio ir izstrādājis jaunu mobilo lietotni - "Latvijas Radio pasakas", kur apkopotas vairāk nekā 400 pasakas par visdažādākajām tēmām, informē Latvijas Radio pārstāvji.

Lasiet arī

Pasaule Iespēju bez maksas apceļot Eiropu ieguvuši 155 Latvijas jaunieši

Eiropas Savienības (ES) programmas "Erasmus+" iniciatīvas "DiscoverEU" 2023.gada otrajā kārtā bezmaksas ceļošanas kartes ieguvuši 155 jaunieši no Latvijas, informē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA).

Sabiedrība ĀM aicina pirms ceļošanas rūpīgāk izzināt situāciju galamērķa valstī (VIDEO)

Līdz ar ziemas ceļojumu sezonu Ārlietu ministrija (ĀM) aicina Latvijas iedzīvotājus pirms ceļošanas rūpīgāk izzināt situāciju galamērķa valstīs.

Interesanti fakti Latvijas bērni un viņu vecāki vēlas apmeklēt Lapzemi (+VIDEO)

Ziemā tieši Somijas Ziemeļi kļūst par ceļotāju iecienītāko galamērķi.

Kultūra Izzini dzimto zemi garajā nedēļas nogalē: idejas Latvijas apceļošanai (+VIDEO)

Valsts svētki sniedz labu iespēju izpētīt vairākas pilsētas.