• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Skudras metropole un Don’t Panic guvuši atzinību Kannās

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 16:22, 03.04.2023


Radošā apvienība "Skudras metropole" un dizaina risinājumu uzņēmums "Don’t Panic" guvis atzinību Kannās, saņemot sudraba un bronzas balvu konkursā "Heavent Awards 2023", informēja "Skudras metropoles" pārstāve Gita Pastora.


Gundega Skudriņa

Pasākumu rīkotāju konkursā "Heavent Awards 2023" tiek apbalvoti labākie izklaides un kultūras pasākumi no visas pasaules. Festivāls un konkurss "Heavent Awards 2023" notiek 15.gadu. Tam tika iesniegti 132 nacionālie un starptautiskie pieteikumi, no kuriem 46 labākie pasākumi no dažādām valstīm iekļuva īsajā sarakstā.

Konkursā 60% no kopvērtējuma veido žūrijas balsojums, kuri ir izvērtējuši projekta prezentāciju klātienē ar 16 žūrijas pārstāvju lielu sastāvu. Savukārt 40% tiek iegūti ceremonijas laikā zāles balsojumā, kur katra finālista projekta prezentāciju vērtē vien pēc 30 sekunžu garas video filmas noskatīšanās.

Starp finālistiem un balvu saņēmējiem tādi zīmoli un notikumi, kā "Moët & Chandon", "Louis Vuitton", "Renault", "Range Rover Sport", "Métaverse - Energy boat challenge", "Digital X 2022", "Fendt 700 Vario Launch Event", "Les Rendez-vous Relais & Châteaux" un citi.

"Skudras metropoles" projekts "Boss Fall/Winter 2022 Fashion Food Gallery" saņēma sudraba apbalvojumu kategorijā "Brand experience and multichannel event award". Projektā uzņēmums "Hugo Boss" iepazīstināja savus klientus no 11 valstīm ar jaunāko kolekciju interaktīvā veidā - galerijas formātā. Savukārt "Skudras metropoles" un uzņēmuma "Don’t Panic" projekts "Dabas galerija" saņēma bronzas apbalvojumu kategorijā "Sport, cultural, educational or entertainment event award".

"Dabas galerija" ir jauna veida objekts 2,6 hektārus lielā mežā pie ezera, kas piesaista apmeklētājus ar rotējošu galeriju un mākslas instalācijām teritorijā, kas saturiski vēstī par vides saglabāšanu, vērtībām un klimata pārmaiņām. Projekta sinerģiju veido tehnoloģijas, dizains, gastronomija, māksla un kultūras norises.

"Dabas galerijas" projektam šī ir jau septītā saņemtā balva pasaules, Baltijas un Latvijas mērogā, tajā skaitā "Eksporta un inovācijas balva" - "Eksportspējīgākais jaunais tūrisma produkts".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Kriminālziņas Muita atklāj 10,4 miljonu nelegālu cigarešu kravu

Muitnieki septembra sākumā Liepājas ostā atklājuši 520 000 paciņu jeb 10,4 miljonus nelegālu cigarešu "Marlboro", kas bija noslēptas kādā kravas automašīnā, kas bija ceļā uz Vāciju, informē Valsts ieņēmumu dienests (VID).

Kriminālziņas Pārvadātājs no Latvijas centies ievest Lietuvā 74 kaķus no Baltkrievijas

Pārvadātājs no Latvijas, rupji pārkāpjot dzīvnieku pārvadāšanas prasības, Lietuvā no Baltkrievijas mēģinājis ievest 74 kaķus, ceturtdien paziņoja Lietuvas Valsts pārtikas un veterinārais dienests.

Ekonomika Ēka Brīvības un Ģertrūdes ielu stūrī izsolīta par 4,19 miljoniem eiro

Vēsturiskais nekustamais īpašums Brīvības ielā 68, Rīgā, nosolīts par 4,19 miljoniem eiro, kas ir par 1,49 miljoniem eiro vairāk nekā noteiktā izsoles sākumcena 2,7 miljonu eiro apmērā, informē VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ).

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).