• Antoņina,
  • Ņina,
  • Ninona,
  • Oksana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kuldīgā notiks skrējiens Noskrien ziemu

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 10:12, 02.02.2023


19.februārī plkst.11 pie Kuldīgas Sporta manēžas notiks skrējiens "Noskrien ziemu", informēja pašvaldības mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ilze Meirupska-Eglīte.


Ilustratīvs foto.

Skrējiens tiek rīkots, lai veicinātu veselīgu un dabai draudzīgu dzīvesveidu un noskaidrotu, kuri ir labākie Latvijas skrējēji ziemas apstākļos dažādās vecuma grupās un distancēs. To jau kopš 2016.gada organizē biedrība "Pieliec soli" sadarbībā ar Latvijas pašvaldībām un šogad pasākums jau noticis trīs posmos - Priekuļos, Salacgrīvā un Koknesē.

Pasākumā spēkus varēs pārbaudīt gan skrējēji, veicot 8,5 kilometru distanci "Suunto" tautas skrējienā vai 17 kilometrus SCOTT sporta distancē, gan nūjotāji. "Ceļotāja" pārgājienu dalībnieki aicināti pievarēt ar vai bez nūjām distanci ar kontrollaiku 2 stundas un 40 minūtes.

Skrējiena dalības maksa katrā distancē ir 20 eiro, bet Kuldīgas novada iedzīvotājiem, reģistrējoties skrējienam mājaslapā "www.registrejies.eu" un ievadot kodu "22-KULDIGA", tiks piemērota 15% atlaide.

Dalībnieku vecums nav ierobežots, bet, piedaloties bērniem, kas jaunāki par 18 gadiem, līdzi jābūt kādam no vecākiem. Pasākums notiek, neatkarīgi no laika apstākļiem.

Noskrienot ziemu, sportisti un sporta entuziasti piedalās arī ziedošanas akcijā, jo vienu eiro par katru startējošo dalībnieku gan skrējiena organizatori, gan pasākuma partneris, farmaceitisko produktu ražošanas uzņēmums SIA "LMP" ziedos Ukrainas atbalstam.

Tāpat, ja ziedot vēlēsies arī paši dalībnieki, to varēs izdarīt, reģistrējoties pasākumam. Pirmajos trīs "Noskrien ziemu" posmos Ukrainas atbalstam ziedoti 3987 eiro, proti, Priekuļos - 1335, Salacgrīvā - 1298, Koknesē - 1354 eiro.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Folkloras kopa «Upīte» no Balviem laidusi klajā jaunu hītu (+VIDEO)

Dziesma "Staceja" palīdz ieskatīties savas dvēseles dziļumos.

Kultūra ABBA mūziķis un tūkstošiem mākslinieku brīdina par mākslīgā intelekta draudiem

Tūkstošiem mākslinieku, tajā skaitā grupas ABBA mūziķis Bjērns Ulveuss, Holivudas aktrise Džuljana Mūra un Nobela prēmijas laureāts Kadzuo Isiguro, parakstījuši paziņojumu, kurā brīdina par mākslīgā intelekta draudiem radošajām industrijām.

Kultūra Šī gada «‎BILDES»‎ īpaši priecē līdzjutējus (+VIDEO)

Mūzikas un mākslas festivāls, kas blūza tradīciju Latvijā kopj jau no 90. gadiem, ikreiz klausītājiem sagādā pārsteigumus.

Kultūra Nesaskata likuma pārkāpumus LTV «Kultūršoka» vēstulē režisoram Hermanim

Sabiedrisko mediju ombuds Edmunds Apsalons nesaskata Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu un to pārvaldības likuma pārkāpumus Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma "Kultūršoks" vēstulē Jaunā Rīgas teātra mākslinieciskajam vadītājam Alvim Hermanim, liecina Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) mājaslapā publicētais atzinums.

Lasiet arī

Pasaule ASV apstiprina bruņojuma pārdošanu Taivānai divu miljardu dolāru vērtībā

ASV Valsts departaments apstiprinājis bruņojuma pārdošanu Taivānai divu miljardu ASV dolāru vērtībā, paziņojis Pentagons.

Sabiedrība Plāno piešķirt vēl trīs miljonus eiro Rīgas ielu un ārtelpas uzturēšanas darbiem

Rīgas dome plāno piešķirt papildu aptuveni trīs miljonus eiro galvaspilsētas ielu un ārtelpas uzturēšanas darbiem, paredz šonedēļ Satiksmes un transporta lietu komisijas atbalstītais lēmumprojekts.

Pasaule EP žurnālistikas balvu piešķīris projektam par pazudušiem migrantu bērniem

Eiropas Parlaments (EP) Dafnes Karuanas Galicijas 2024.gada žurnālistikas balvu piešķīris projektam "Lost in Europe", kas pētījis vairāk nekā 50 000 nepavadītu bērnu migrantu bezvēsts pazušanu.

Sports Štolcermanis Itālijas F-4 čempionātu noslēdz trešajā vietā debitantu ieskaitā

Latvijas autosportists Tomass Štolcermanis svētdien Itālijas "Formula 4" (F-4) čempionātu noslēdza trešajā vietā debitanti ieskaitē un bija devītais kopvērtējumā.