Pasākumā piedalīsies un uz uguns ēdienus gatavos šefpavāri no restorāniem "Entresol", "Ferma", "Pavāru māja Līgatnē", "Kungu rija", "Mālpils muižas restorāns", "Bīriņu pils restorāns", "Hotel "Sigulda" restorāns", kā arī jaunie festivāla dalībnieki "Beef Room". Gastrogrilbārs "Kokos" un tā šefpavārs Jānis Siliņš sadarbībā ar pavāru Mārtiņu Sirmo piedāvās gatavošanas performanci "Dantes uguns".
Restorānu sarūpēto garšas baudījumu papildinās arī vietējie novada garšu ražotāji.
Festivāla īpašais produkts, ko šefpavāri iekļaus savās receptēs, šogad būs ķimene - par godu Siguldas novada vēsturiski unikālā produkta "Allažu ķimelis" 200.gadskārtai.
Par enerģijas pilnu atmosfēru pasākuma laikā rūpēsies muzikālās grupas, dīdžeji un ledus mākslinieki. Savukārt teritorijā pieejamās amatnieku darbnīcās piedāvājumā būs dažādu prasmju apguve un iepazīšanās ar produktiem, kas radīti Siguldas pils kvartālā.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Pievienojiet komentāru
Anonīmi komentāri
Atbilēt
Anonīmi komentāri