• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Liepājā gadu miju sagaidīs ar Dona koncertu

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 16:31, 19.12.2022


Liepājā gadu mija tiks sagaidīta ar mūziķa Dona koncertu un ar spožiem gaismas efektiem, informēja pašvaldībā.


Publicitātes foto.

Gadu mijas pasākums 31.decembrī plkst.23 notiks pie Liepājas galvenās egles Rožu laukumā. Īpašais svētku notikums būs mūziķa un dziesmu autora Dona koncerts.

Lai arī 2023.gadu Liepājā sagaidīs bez tradicionālā salūta, esot vienoti ar ukraiņu tautu cīņā pret Krieviju, gadu mijas mirkli īpašu darīs dažādi muzikāli un spoži gaismu efekti uz svētku skatuves, sola organizatori.

Pirms pulcēties Rožu laukumā un kopīgi sagaidīt gadu mijas brīdi 31.decembra vakarā, Svētās Trīsvienības baznīcā plkst.22 uz gada nogales koncertu ziemas skaņās un sajūtās aicinās mūziķi Igo un Jānis Strazds. Koncertā skanēs dziesmas no Igo repertuāra ziemas nakts noskaņās.

Līdz ar 2023.gada iestāšanos, 1.janvārī svētku skatuvi pārņems radio ētera personība DJ Magnuss Eriņš, aicinot uz kopīgu jautru izdejošanos.

Pašvaldība atgādina, ka Jaungada nakts pasākums ierasti pulcēs daudz cilvēku, tāpēc pasākuma organizatori un sabiedrības drošību un veselību sargājošie dienesti aicina uz pasākumu neņemt līdzi pirotehniku un neizmantot to pūlī vai tā tuvumā. Šāda rīcība var apdraudēt pašu un apkārtējo drošību, kā arī pirotehnikas patvaļīga izmantošana ir sodāma rīcība. Lai novērstu nelaimes gadījumus, sabiedrības kārtības un drošības noteikumu ievērošanai svētku naktī tiks pievērsta pastiprināta uzmanību.

Lai iedzīvotāji ērti nokļūtu pasākumu vietā no dažādiem pilsētas mikrorajoniem, kā arī tā noslēgumā atgrieztos savos mājokļos, plānots organizēt papildu sabiedriskā transporta reisus. Pasākuma gatavošanās periodā un norises laikā jārēķinās arī ar autotransporta kustības un apstāšanās ierobežojumiem pilsētas centrā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Ekonomika Problēmas ar lidmašīnu dzinēju trūkumu varētu turpināties vēl dažus gadus

Problēmas ar lidmašīnu dzinēju trūkumu un ar to saistītajiem jautājumiem varētu turpināties vēl vienu līdz divus gadus, intervijā aģentūrai LETA sacīja "airBaltic" prezidents un izpilddirektors Martins Gauss.

Pasaule Slovākijā tūkstošiem cilvēku protestē pret kultūras ministri

Slovākijā tūkstošiem cilvēku ceturtdien izgāja demonstrācijās, protestējot pret kultūras ministres Martinu Šimkovičovu, kuru kritiķi apsūdz cenzūrā un valsts finansējuma sliktā pārvaldībā.

Pasaule Leiena sola miljardiem eiro palīdzību plūdu skartajiem reģioniem

Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena ceturtdien plūdu piemeklētajā Polijas pilsētā Vroclavā apsolījusi miljardiem eiro lielu palīdzību plūdu skartajiem reģioniem Eiropā.

Sabiedrība Piektdiena gaidāma visai saulaina

Piektdien Latvijā izklīdīs migla un valsts lielākajā daļā spīdēs saule, prognozē sinoptiķi.