Mikam Galvanovskim un Xantikvariātam jauna dziesma “Liec mani mierā”

Kultūra
VS.LV 10:06, 20.09.2022 0

Mūziķis Miks Galvanovskis sadarbībā ar reperi Xantikvariātu izdevis dziesmu ar nosaukumu “Liec mani mierā”. Dziesmai tapis arī video, un šorīt tas pirmo reizi plašākai sabiedrībai tika atrādīts “900 sekundēs”.

 

Dziesmas “Liec mani mierā” videoklips ir veidots kā asa sižeta īsfilma ar īpaši pikantām ainām, kas skatītājus nespēs atstāt vienaldzīgus.

“Dziesmas videoklipa laikā, varoņi cīnās par kādu koferi un tā saturu, kur tikai pašā klipa noslēgumā atklājas, ka tajā atrodas diskete ar mākslinieku jauno singlu “Liec mani mierā”,” par videoklipu stāsta Miks Galvanovskis.

Videoklipā nofilmējušās arī vairākas vietējās slavenības: Ieva Adamss, DJ un radio ētera personība Toms Grēviņš, aktrise Lelde Dreimane, rokmūzikas leģenda Jānis Bukums, influenceris Felipe Gabriels, reperis Steps, Hotte un Edgars Bāliņš, žurnālists Ēvalds Dukuls un citi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Latviešu reperim palīgā nāca mākslīgais intelekts

Esiet uzmanīgi, dziesmas satur neķītru valodu.

Kultūra Sestdien Ventspilī darbu sāk jauns muzejs (+VIDEO)

Izveidota arī Ziemeļkurzemes dabas ekspozīcija – radot īsta meža klātbūtni.

Kultūra Protestētāji pie BBC biroja Londonā aicina boikotēt Eirovīziju

Pie Lielbritānijas raidsabiedrības BBC biroja Londonā ceturtdien notika palestīniešu atbalstītāju demonstrācija, kuras dalībnieki aicināja Lielbritānijas pārstāvi Eirovīzijas dziesmu konkursā boikotēt šo konkursu.

Kultūra Daugavpilī apskatāmi vēl divi Marka Rotko oriģināldarbi

Atzīmējot Rotko muzeja 11.dzimšanas dienu, šodien plkst.16 līdzās pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīcijai tiks atklāti vēl divi viņa oriģināldarbi, aģentūru LETA informēja Rotko muzeja Mākslas departamenta speciāliste Inita Paegle.

Lasiet arī

Pasaule Ukrainas armija atkāpusies

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus panākumus.

Sabiedrība Rīgā plāno izstrādāt apkaimju centru konceptplānu

Rīgā par nepilniem 200 000 eiro plānots izstrādāt apkaimju centru konceptplānu, liecina nākamās nedēļas Pilsētas attīstības komitejas sēdē deputātiem iesniegtā informācija.

Pasaule Krievijā par ekstrēmismu apcietināti vēl divi žurnālisti

Krievijas tiesa sestdien paturējusi pirmstiesas apcietinājumā divus žurnālistus, kas aizturēti apsūdzībās par "ekstrēmismu", jo sadarbojušies ar cietumā nomērdētā opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieku uzturēto "YouTube" kanālu "Navaļnij Live".

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.