Pavļuts pa kluso apprecējies un gaida ģimenes pieaugumu (+FOTO)

Kultūra
Puaro.lv 09:26, 20.07.2021 2

Par precētu vīru kļuvis veselības ministrs Daniels Pavļuts - viņš pagājušajā nedēļā mijis gredzenus ar savu mīļoto sievieti Elīnu Grīnhofu, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

 
Foto: LETA

Svinības esot bijušas klusas un intīmas, tam iemesls – ministra ģimenē gaidāms pieaugums. Apprecējies politiķis atvaļinājuma laikā – 12.jūlijā viņš oficiāli devies divu nedēļu atpūtā.

Pašreizējam veselības ministram, kas iepriekš bijis arī ekonomikas ministrs un Kultūras ministrijas valsts sekretārs, šī ir otrā laulība. No 2006. līdz 2018.gadam viņš bija precējies ar Lindu Bērziņu. Šajā laulībā dzimuši divi dēli – Edvards, kurš, tāpat kā tēvs, ir muzikāli apdāvināts un mācās Rīgas Doma kora skolā, un Leonards.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (2)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Francijā sāksies Kannu festivāls, kurā demonstrēs Latvijas filmu «Straume»

Francijā šodien sāksies Kannu kinofestivāls, kur konkursam "Īpašais skatiens"atlasīta arī Latvijas režisora Ginta Zilbaloža pilnmetrāžas animācijas filma "Straume" jeb "Flow", aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra (NKC) pārstāve Margarita Rimkus.

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.

Kultūra Dons: «Esmu gandarīts ar paveikto»

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Kultūra Jūrmala ir sagatavojusi plašu piedāvājumu uz Muzeju nakti (+VIDEO)

Nākamsestdien ieeja visās ikoniskajās vietās būs bez maksas.

Lasiet arī

Kultūra Vakarā pieminēs izcilo latviešu mūziķi Juri Kulakovu (+VIDEO)

"Mūzikas skolā mani negribēja uzņemt", - tā atcerējās mākslinieks.

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Pasaule Izraēlas profesors: Šī kara rezultāts varētu būt Palestīnas valsts

Izraēla mainās pēc katra kara un šī kara aizsāktā procesa beigās mūs gaida vai nu Palestīnas valsts izveide, vai kaut kas daudz tuvāks Palestīnas valstij, intervijā aģentūrai LETA sacīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.

Pasaule Baltkrievija vēršas pret opozīcijas aktīvistiem, konfiscējot viņu īpašumus

Baltkrievijas varas iestādes ceturtdien paziņoja, ka veikušas reidus un konfiscējušas nekustamos īpašumus, kas pieder 104 opozīcijas aktīvistiem, kuri aizbēguši no valsts.