Staķis atklāj, par ko skolas laikā izsmējis klasesbiedru. Tagad viņam esot kauns

Kultūra
LETA 09:49, 20.09.2020 1

Mārtiņš Staķis, kurš jau pavisam drīz, visticamāk kļūs par nākamo Rīgas mēru, atklājis kādu lietu, par ko viņam esot kauns no no skolas laikiem.

 
Foto: LETA

"Manā klasē bija puisis, kura mamma bija cūkkope, un viņš nereti ne pārāk labi oda. Es viņu tādēļ mēdzu apcelt…" atklāj Staķis.

"Tagad, kad esmu pieaudzis cilvēks, vairākkārt esmu domājis - kāds kauns. Patiešām - savulaik nebiju pats patīkamākais skolēns, drīzāk galvenais apcēlējs, ko tur slēpt. Vidusskolā, par laimi, jau biju mazliet nomierinājies."

Savukārt vaicāts par sajūtām pēc Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām, Staķis saka:

"Pirmā sajūta bija milzīga pateicība, jo biju visvairāk plusotais kandidāts šajās vēlēšanās. Vienlaikus ir arī milzīgs atvieglojums. Neesmu politiķis, kurš izbauda priekšvēlēšanu cīņu. Tā paredz diezgan nežēlīgus noteikumus. Tev ir mazs ētera laiks, kurā tev jāpaspēj pateikt to, kas aizrauj cilvēkus, kas viņus pārliecina. Jārunā labi noformulētās frāzēs, balss tonim jābūt paceltam, citādi tevi starp citiem konkurentiem nesadzird. Bet tas ir pret manu būtību."

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (1)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli

Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli "Laika upes liecinieki", paziņo Rīgas dome.

Kultūra Vāc parakstus par liegumu publiskos pasākumos saīsināt Latvijas valsts himnu

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Latvijas valsts himnas atskaņošanu pilnā garumā publiskos pasākumos.

Kultūra Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes

Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes, iecerēts, ka Lielajā zālē un Mazajā zālē taps četri iestudējumi, savukārt divi iestudējumi gaidāmi Kamerzālē, izriet no teātra 2023.gada pārskata.

Lasiet arī

Ekonomika Šosezon ASV ultra luksusa klases kruīza laineris Rīgā viesosies 5 reizes (VIDEO)

Šogad būs sagaidāms lielāks skaits vācu tūristu, tostarp ģimenes ar bērniem.

Ekonomika Kāpēc uzņēmēji nedrīkst Grobiņā būvēt biznesa centru (+VIDEO)

"Mēs ilgus gadus maksājam nomas maksu par zemes gabalu".

Pasaule Izraēlas armija no Rafahas evakuē 100 000 cilvēku

Izraēlas armija pirmdien paziņoja, ka tā evakuē aptuveni 100 000 cilvēku no Rafahas austrumu daļas pirms gaidāmā uzbrukuma Gazas joslas dienvidu pilsētai.

Ekonomika Celtniecība Latvijā varētu ilgt 7 gadus, sacīja uzņēmējs (+VIDEO)

Galvenās problēmas ir darbaspēka pieejamība, valsts un pašvaldību kapitālsabiedrību lomas valsts attīstībā un administratīvais slogs.