VIDEO. Noklausies, cik skaisti japānis Masaki dzied Kurtizāņu Ugunskuru!

Kultūra
VS.LV 20:04, 16.08.2020 0

29 gadus vecais puisis no Japānas Masaki Nakagava pirmo reizi Latvijā ieradās pirms pieciem gadiem kā students, bet, dzīvojot šeit, viņš ir sapratis, ka vēlas šeit arī palikt. Lai izdotos iemācīties valodu, viņš to dara caur dziesmām – mācās dziedāt latviski.

 
Foto: Youtube

Šoreiz Masaki atkal patīkami pārsteidzis, izpildot populāru latviešu šlāgerhitu.

"Ir pagājis kāds laiciņš kopš pēdējās manis izpildītās dziesmas kaverversijas publicēšanas. Kad pēdējo reizi vaicāju, kuras dziesmas izpildījumu vēlētos dzirdēt nākamo, daudzi no Jums, gandrīz vienbalsīgi, teica – "Kurtizāņu ugunskuru"! Lūk, nu būs!" raksta Masaki.

No Jums, mani mīļie sekotāji, esmu sapratis, ka šī ir dziesma bez kuras neiztikt kārtīgās latviešu lauku zaļumballēs. Ceru, ka nākotnē varēšu kādā vasaras zaļumballē uzdejot un uzdziedāt pie šīs dziesmas! Patīkamu klausīšanos un vienmēr liels paldies par Jūsu sirsnīgo atbalstu! Jūs esat mana lielākā motivācija!"

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli

Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli "Laika upes liecinieki", paziņo Rīgas dome.

Kultūra Vāc parakstus par liegumu publiskos pasākumos saīsināt Latvijas valsts himnu

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Latvijas valsts himnas atskaņošanu pilnā garumā publiskos pasākumos.

Kultūra Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes

Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes, iecerēts, ka Lielajā zālē un Mazajā zālē taps četri iestudējumi, savukārt divi iestudējumi gaidāmi Kamerzālē, izriet no teātra 2023.gada pārskata.

Lasiet arī

Sabiedrība Ukrainas pilsoņiem piešķirtas četras stipendijas

Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF) aprīlī piešķīris četras stipendijas radošo stipendiju programmā Ukrainas pilsoņiem 7200 eiro apmērā, aģentūru LETA informēja VKKF pārstāve Ilona Skuja.

Ekonomika Šosezon ASV ultra luksusa klases kruīza laineris Rīgā viesosies 5 reizes (VIDEO)

Šogad būs sagaidāms lielāks skaits vācu tūristu, tostarp ģimenes ar bērniem.

Ekonomika Kāpēc uzņēmēji nedrīkst Grobiņā būvēt biznesa centru (+VIDEO)

"Mēs ilgus gadus maksājam nomas maksu par zemes gabalu".

Pasaule Izraēlas armija no Rafahas evakuē 100 000 cilvēku

Izraēlas armija pirmdien paziņoja, ka tā evakuē aptuveni 100 000 cilvēku no Rafahas austrumu daļas pirms gaidāmā uzbrukuma Gazas joslas dienvidu pilsētai.