Dabas muzejā sākusies gadskārtējā rožu izstāde

Kultūra
LETA 14:02, 15.07.2020 0

Dabas muzejā no šodienas līdz 19.jūlijam norisināsies gadskārtējā rožu izstāde, kas veidota sadarbībā ar stādaudzētavu "Latroze", informēja Latvijas Dabas muzeja Komunikācijas nodaļas pārstāve Baiba Krustiņa.

 
Foto: LETA

Šogad šī ir pirmā ziedu izstāde, kas tiek rīkota Dabas muzejā pēc ārkārtējās situācijas beigām.

"Jau gandrīz divus mēnešus muzejs ir atvērts apmeklētājiem, pamazām atjaunojam savu piedāvājumu un atgriežamies ierastajā ritmā. Vasaras otru pusi ievadot, ar rožu izstādes krāšņumu Dabas muzejā atgriezīsies ierastās ziedu izstādes," norādīja Krustiņa.

Viņa stāstīja, ka neapjukt plašajā rožu piedāvājumā, atrast sev piemērotāko un audzēšanas apstākļiem atbilstošāko rožu šķirni izstādes laikā palīdzēs stādaudzētavas "Latroze" dārzkopji. Viņi ar rožu audzēšanu nodarbojas jau vairāk nekā 20 gadus un labprāt sniedz noderīgus padomus to kopšanā, kā arī palīdz izvēlēties piemērotākos augus ikvienam interesentam.

Lai rūpētos par apmeklētāju drošību un ievērotu valstī spēkā esošos noteikumus par pulcēšanos un publiskajiem pasākumiem, izstādē vienlaicīgi drīkstēs atrasties 25 cilvēki.

Trešdien izstāde būs atvērta no plkst.12 līdz 17, ceturtdien un piektdien no plkst.10 līdz 17, sestdien un svētdien no plkst.11 līdz 17.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Muzeju naktī runās par latviešu kino leģendu Adu Neretnieci (+VIDEO)

"Kinorežisors - tā ir nolādēti grūta profesija, īpaši sievietei".

Kultūra Francijā sāksies Kannu festivāls, kurā demonstrēs Latvijas filmu «Straume»

Francijā šodien sāksies Kannu kinofestivāls, kur konkursam "Īpašais skatiens"atlasīta arī Latvijas režisora Ginta Zilbaloža pilnmetrāžas animācijas filma "Straume" jeb "Flow", aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra (NKC) pārstāve Margarita Rimkus.

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.

Kultūra Dons: «Esmu gandarīts ar paveikto»

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Lasiet arī

Pasaule profesors: Krieviju apturēt ir vienkārši, tikai jāgrib to izdarīt

Krievija ir ļoti atkarīga no savas naftas un gāzes eksporta, un šādu valstu ekonomikas apturēt ir ļoti vienkārši, ja vien ir pietiekama politiskā griba, intervijā aģentūrai LETA norādīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.

Sports Usiks smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā uzvar Fjūriju (VIDEO)

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks sestdien Rijādā smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pārspēja britu Taisonu Fjūriju, kļūstot par neapstrīdamo čempionu.
Smagā svara kategorijā šī bija pirmā titulu apvienošanas cīņa šajā gadsimtā.

Veselība Kardioloģe: 10 000 soļu dienā palīdz normalizēt asinsspiedienu (+VIDEO)

Pirmo reizi satiekoties ar ģimenes ārstu, ir jālūdz izmērīt spiedienu.