Liene jau ir bērna gaidībās? Kivičs: Zinu, ka daudzi zēni mīž no tā! (+VIDEO)

Kultūra
11:44, 05.01.2020 4

Kā jau vēstīts, piektdien, tikai pāris mēnešus pēc oficiālas šķiršanās no savas trešās sievas - Madaras, skandalozais mūziķis Andris Kivičs apņēma ceturto. Mīlnieci, ar kuru kopā ir mazliet vairāk nekā gadu - Lieni Skulmi, kura nu oficiāli kļuvusi par viņa sievu - Lieni Kiviču.

 
Foto: Facebook

Šāda steiga likusi izplatīties runām, ka Kiviča jaunā sieva jau esot bērna gaidībās.

Interneta komentētāji arī īpašu uzmanību pievērsuši tam, ko Kivičs teicis kāzu naktī veiktajā tiešraidē.

"Ko vīrietis vispār var piedzīvot kopā ar sievieti? Svarīgākās lietas. Pirmkārt, viņš var viņu bildināt, ja tas ir nopietni. Tad viņš var ar viņu apprecēties. Un nākošais moments - viņš var būt klāt dzemdībās. Kas ir ļoti svarīgi - ne vien ielaist iekšā, bet paskatīties arī, kā nāk ārā. Es zinu, ka daudzi zēni mīž no tā," gauži atklāti spriedelē Kivičs.

Tas daudziem ļāvis minēt, ka pavisam drīz būšot paziņojums par to, ka gaidāms trešais solis.

Iepriekš, pagājušā gada aprīlī, TV šovā "Kivičs. Pavisam privāti" tika demonstrēts, kā Liene dodas uz aptieku iegādāties grūtniecības testu, būdama aizdomās, ka varētu būt stāvoklī.

Jāpiebilst, ka veikt grūtniecības testu toreiz Lienei ieteica pats Kivičs, paskaidrojot: "Jo tev visu laiku sūdīgi ir - neko neēd!"

Andrim Kivičam šī ir jau ceturtā laulība, bet Lienei Kivičai - otrā. No iepriekšējām attiecībām katram jau ir pa trim bērniem, kurus tagad aprūpē attiecīgi abu bijušās otrās puses.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (4)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Jūrmala ir sagatavojusi plašu piedāvājumu uz Muzeju nakti (+VIDEO)

Nākamsestdien ieeja visās ikoniskajās vietās būs bez maksas.

Kultūra Latviešu dziedātājs Kanters ar draugu palīdzību gatavo jaunu albumu (+VIDEO)

"Mēs savā ikdienā skrienam un reizēm piemirstam, ko no dzīves vēlamies".

Kultūra Eirovīzijā uzvar Šveice; Dons - 16.vietā

Latvijas pārstāvis dziedātājs Dons ar dziesmu "Hollow" ("Neīsts") starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā ierindojās 16.vietā, bet Zviedrijas pilsētā Malme sestdien notikušajā konkursā uzvarēja Šveici pārstāvošais dziedātājs Nemo (pilnā vārdā Nemo Metlers) ar dziesmu "The Code" ("Kods"), kopā iegūstot 591 punktu.

Kultūra Dziedātājs Dons pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā

Dziedātājs Dons šovakar pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, uzstājoties ar 11.kārtas numuru, informēja projekta "Eirovīzijas dziesmu konkurss 2024" komunikācijas vadītājs Edgars Bāliņš.

Lasiet arī

Pasaule Zelenskis tikšanās laikā ar Blinkenu mudina ASV piegādāt PAS

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, otrdien Kijivā sākot tikšanos ar ASV valsts sekretāru Entoniju Blinkenu, mudināja Savienotās Valstis piegādāt Ukrainai pretgaisa aizsardzības sistēmas (PAS).

Kriminālziņas Automašīnas un autobusa sadursmē pie Kaļķa gājis bojā cilvēks

Pimdien automašīnas un autobusa sadursmē uz Liepājas šosejas pie Kaļķa gājis bojā cilvēks, noskaidroja aģentūra LETA.

Interesanti fakti Muzeju nakts laikā braucieni ar vilcienu izmaksās uz pusi lētāk

Ikgadējā muzeju pasākuma “Muzeju nakts” laikā, 18. maijā, vilcieniem, kas no plkst. 18.00 līdz pusnaktij atradīsies ceļā, pilnas cenas viena brauciena elektroniskajām un drukātajām biļetēm tiks piešķirta 50% atlaide, informēja VS.LV AS “Pasažieru vilcienā”.