• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Muzeju nakts laikā braucieni ar vilcienu izmaksās uz pusi lētāk

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 11:19, 14.05.2024


Ikgadējā muzeju pasākuma “Muzeju nakts” laikā, 18. maijā, vilcieniem, kas no plkst. 18.00 līdz pusnaktij atradīsies ceļā, pilnas cenas viena brauciena elektroniskajām un drukātajām biļetēm tiks piešķirta 50% atlaide, informēja VS.LV AS “Pasažieru vilcienā”.


Foto: LETA

“Vivi” tīmekļvietnē un mobilajā lietotnē biļetēm šiem reisiem atlaide jau būs piemērota. Tāpat vilcienu biļetes ar 50% atlaidi varēs iegādāties arī biļešu kasēs, bet gadījumā, ja konkrētajā stacijā kase ir slēgta, biļeti ar atlaidi noformēs konduktori kontrolieri vilcienā. Regulārās vilciena biļešu atlaides nesummējas ar Muzeju nakts akcijas atlaidi.

18. maijā Latvijas muzeji un citas sabiedrisko dzīvo veidojošās organizācijas jau 20. reizi piedalīsies starptautiskajā Eiropas muzeju akcijā “Muzeju nakts”. Šogad pasākuma vienojošā tēma Latvijas muzejos ir “Izzināt un iegūt, pētīt un saprast”. Ieeja pasākumos ir bez maksas.

Akciju „Muzeju nakts” Latvijā koordinē Kultūras ministrija sadarbībā ar biedrību „Starptautiskās Muzeju padomes Latvijas Nacionālā komiteja”. Pasākums tradicionāli norit no sestdienas vakara līdz svētdienas pirmajai rīta stundai. Ar akcijas “Muzeju nakts 2024” programmu iespējams iepazīties šeit.

AS “Pasažieru vilciens” veic vilciena pasažieru pārvadājumus ar zīmolu “Vivi”, sniedz ritošā sastāva remonta pakalpojumus un nodrošina komercreisu servisu. AS “Pasažieru vilciens” ir dibināta 2001. gadā, 2023. gadā uzsākta pasažieru pārvadājumu modernizācija, ieviests jauns pasažieru apkalpošanas standarts un vilciena pasažieru pārvadājumu zīmols “Vivi”. 2023. gadā tika pārvadāti 17,1 miljons pasažieru, 98,36% reisu izpildot precīzi pēc vilcienu kursēšanas grafika. Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 950 darbinieku.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Interesanti fakti No maija stāsies spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Trešdien, 1.maijā, stāsies spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijā, VS.LV informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

Ekonomika Riteņbraukšana un nakts vilcieni: par ko Briškens runās Briselē (+VIDEO)

ES transporta ministru sanāksme sāksies ar sesiju par videi draudzīgu satiksmi.

Ekonomika PV un Škoda vienojas par visu jauno elektrovilcienu piegādi līdz vasaras beigām

AS "Pasažieru vilciens" (PV) un Čehijas uzņēmums "Škoda Vagonka" ir parakstījuši savstarpēju vienošanos par jauno elektrovilcienu piegāžu termiņu pagarināšanu, aģentūru LETA informēja PV pārstāvji.

Sabiedrība Pirmdien iespējami vilcienu satiksmes traucējumi posmā Tukums-Rīga

Pirmdien no rīta kontakttīkla bojājuma dēļ iespējami vilcienu satiksmes traucējumi posmos Tukums-Rīga un Rīga-Tukums 2, tviterī informē AS "Pasažieru vilciens".