Iedvesmojies! Kļuvis zināms, ko Ziemassvētkos saņems Keitas un Viljama bērni

Kultūra
14:25, 08.12.2019 0

Tāpat kā daudzi citi, Ziemassvētkiem jau sākuši gatavoties Keita Midltone un princis Viljams. Vēl vairāk - jau noplūdušas ziņas, ko Kembridžas hercogu trīs bērni saņems dāvanās zem eglītes, ziņo izdevums "Closer".

 

Princesei Šarlotei ir tikai četri gadi, taču viņai ļoti patīk zirgi, tāpēc viņa paziņojusi, ka vēlas saņemt poniju. Vecāki gan nolēmuši, ka šādā vecumā meitene vēl pati nespēj parūpēties par dzīvnieku, tāpēc viņa saņems rotaļu zirgu komplektu ar visiem staļļiem un dažādiem zirgu piederumiem, kā arī bērnu virtuves komplektu un karaoki.

Savukārt sešus gadus vecais princis Džordžs tikšot pie tenisa raketes un galda futbola. Mazais esot gan liels futbola līdzjutējs, gan pašam ir interese nodarboties ar dažādiem sporta veidiem.

Noslēpumā pagaidām tīts, ko saņems jaunākais dēls – princis Luiss.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Vāc parakstus par liegumu publiskos pasākumos saīsināt Latvijas valsts himnu

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Latvijas valsts himnas atskaņošanu pilnā garumā publiskos pasākumos.

Kultūra Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes

Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes, iecerēts, ka Lielajā zālē un Mazajā zālē taps četri iestudējumi, savukārt divi iestudējumi gaidāmi Kamerzālē, izriet no teātra 2023.gada pārskata.

Kultūra Pēc četru gadu pārtraukuma Daugavpilī atvērs kinozāli

Piektdien, 3.maijā, pēc vairāk nekā četru gadu pārtraukuma Daugavpils Kultūras pilī durvis apmeklētājiem vērs multimediju zāle "Daugavpils Kino".

Lasiet arī

Sabiedrība Kā Daugavpils palīdz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Daugavpilī ir vairāk nekā 9 tūkstoši cilvēku ar invaliditāti.

Pasaule Financial Times: Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus Eiropā

Eiropas valstu izlūkdienesti brīdinājuši savu valstu valdības, ka Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus visā Eiropā, vēsta britu laikraksts "Financial Times", atsaucoties uz avotiem trīs Eiropas valstu izlūkdienestos.

Ekonomika Nosaukts Latvijā pieprasītākais amats

Pieprasītākais amats šā gada pirmajā ceturksnī Latvijā bija interneta reklāmu vērtētājs, liecina darba portālu "CVMarket.lv" jaunākā statistika.

Interesanti fakti Mazie vecāku noslēpumi: kā bērnam uzdāvināt viedtālruni (+VIDEO)

Lielākā daļa ierīču piedāvā ērtus digitālos kontroles rīkus.