• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Agrā rīta stundā Rīgā izcēlies ugunsgrēks dzīvojamā mājā

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 10:03, 23.08.2024


Piektdien agri no rīta Rīgā, Avotu apkaimē, izcēlies ugunsgrēks kādā dzīvojamā mājā, no kuras vairāki cilvēki evakuējušies, bet viens izglābts, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).


Foto: LETA

Plkst.5.43 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Mūrnieku ielu Rīgā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka no trīsstāvu ēkas otrā stāva dzīvokļa loga nāk dūmi un tajā deg virtuve desmit kvadrātmetru platībā.

No trešā stāva dzīvokļa pirms VUGD ierašanās bija izglābts cilvēks, līdztekus paši saviem spēkiem bija evakuējušies septiņi cilvēki.

Ap plkst.7 VUGD darbs notikuma vietā noslēdzās.

Aizvadītajā diennaktī, no ceturtdienas plkst.6.30 līdz piektdienas plkst.6.30, VUGD kopumā saņēmis 43 izsaukumus - septiņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 25 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi izrādījušies maldinoši.

Papildus jau minētajam dzīvojamās mājas ugunsgrēkam degušas arī trīs dārza mājas, sausā zāle, graudu kalte, trīs vieglās automašīnas un citi objekti.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Jeļena Kreile pārsūdzējusi viņai piespriesto trīs gadu cietumsodu

Jeļena Kreile pārsūdzējusi pirmās instances tiesas piespriesto trīs gadu cietumsodu par Krievijas simboliku un citu karu slavinošu simbolu izvietošanu savas dzīvesvietas logos, aģentūra LETA noskaidroja Rīgas pilsētas tiesā.

Kriminālziņas FBK: Volkova piekaušanu pasūtījis bijušais Jukos viceprezidents Ņevzļins

Cietumā nomērdētā Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieku ceturtdien skatītājiem nodotā filmā apgalvots, ka viņu rīcībā nonākusi uzņēmēja, naftas kompānijas "Jukos" bijušā vadības pārstāvja Leonīda Ņevzļina sarakste, no kuras izriet, ka 2024.gada martā viņš organizējis uzbrukumu Leonīdam Volkovam, turklāt Ņevzļina organizētajās darbībās bijuši iesaistīti Latvijas tiesībsargājošo iestāžu darbinieki.

Kriminālziņas No divām sievietēm Latgalē viltus policijas darbinieki izkrāpj 17 500 eiro

Šomēnes likumsargiem ziņots par diviem gadījumiem Latgalē, kad viltus policisti sievietēm izkrāpuši kopumā 17 525 eiro, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Kriminālziņas Kāpēc Latvijā tik bieži notiek autoavārijas, lēš eksperti (+VIDEO)

Autovadītāji mēdz neatbilstoši novērtēt situāciju vai pārvērtēt savas spējas.

Lasiet arī

Kriminālziņas Aizvadītajā diennaktī noslīkuši četri cilvēki

Aizvadītajā diennaktī no ūdenstilpēm izcelti četri bojāgājušie, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Krāslavas novadā izglābts bedrē iekritis zirgs

Ceturtdienas vakarā Krāslavas novadā izglābts bedrē iekritis zirgs, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Šogad glābēji no ūdenstilpēm izcēluši 38 bojāgājušos

Šogad glābēji no ūdenstilpēm izcēluši 38 bojāgājušos, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Kuldīgas novadā sadegušas trīs vieglās automašīnas un septiņi motocikli

Kuldīgas novada Nīkrāces pagastā šonakt sadegušas trīs vieglās automašīnas un septiņi motocikli, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).