• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Par viesnīcas administratora noduršanu Rīgā aizturēts ārvalstu pilsonis

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 22:56, 07.08.2024


Valsts policija (VP) aizturējusi vīrieti, kurš kādā Rīgas hostelī sadūra iestādes darbinieku.


Foto: LETA

VP informē, ka pagājušonedēļ kāda hosteļa Pārdaugavā apmeklētājs pēc strīda sadūra šīs naktsmītnes administratoru. Operatīvajiem dienestiem ierodoties notikuma vietā, sadurtais vīrietis jau bija gājis bojā.

Notikuma vietā iespējamais vainīgais vīrietis, kādas Āzijas valsts pilsonis, kurš tobrīd atradās alkohola reibumā, tika aizturēts. Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess, un aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Noskaidrots, ka aizturētais vīrietis ir viesnīcas klients un viņam ir uzturēšanās atļauja Latvijā. Iepriekš šī persona VP redzeslokā nebija nonākusi.

Izmeklēšanas laikā iegūtā sākotnējā informācija liecina, ka starp uzbrucēju un naktsmītnes darbinieku bija izcēlies konflikts saistībā ar viesnīcas numuriņa izmantošanas jautājumiem, pēc kā dusmu uzplūdā apmeklētājs paņēmis no savām personīgajām mantām nazi un ne mazāk kā desmit reižu iedūris hosteļa administratoram mugurā un citās ķermeņa daļās.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta - par slepkavību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

Tiesa aizdomās turētajam vīrietim piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Jeļena Kreile pārsūdzējusi viņai piespriesto trīs gadu cietumsodu

Jeļena Kreile pārsūdzējusi pirmās instances tiesas piespriesto trīs gadu cietumsodu par Krievijas simboliku un citu karu slavinošu simbolu izvietošanu savas dzīvesvietas logos, aģentūra LETA noskaidroja Rīgas pilsētas tiesā.

Kriminālziņas FBK: Volkova piekaušanu pasūtījis bijušais Jukos viceprezidents Ņevzļins

Cietumā nomērdētā Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieku ceturtdien skatītājiem nodotā filmā apgalvots, ka viņu rīcībā nonākusi uzņēmēja, naftas kompānijas "Jukos" bijušā vadības pārstāvja Leonīda Ņevzļina sarakste, no kuras izriet, ka 2024.gada martā viņš organizējis uzbrukumu Leonīdam Volkovam, turklāt Ņevzļina organizētajās darbībās bijuši iesaistīti Latvijas tiesībsargājošo iestāžu darbinieki.

Kriminālziņas No divām sievietēm Latgalē viltus policijas darbinieki izkrāpj 17 500 eiro

Šomēnes likumsargiem ziņots par diviem gadījumiem Latgalē, kad viltus policisti sievietēm izkrāpuši kopumā 17 525 eiro, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Kriminālziņas Kāpēc Latvijā tik bieži notiek autoavārijas, lēš eksperti (+VIDEO)

Autovadītāji mēdz neatbilstoši novērtēt situāciju vai pārvērtēt savas spējas.

Lasiet arī

Kriminālziņas Aizdomās par gatavošanos valsts amatpersonas slepkavībai aizturēti pieci cilvēki

Valsts policija aizdomās par iespējamu sagatavošanos kādas valsts amatpersonas slepkavībai aizturējusi piecas personas, aģentūrai LETA apliecināja Valsts policijas preses pārstāve Simona Grāvīte.

Kriminālziņas Apsūdz divus pusaudžus par dubultslepkavību Rēzeknē

Prokuratūra nodevusi Latgales rajona tiesai krimināllietu, kurā apsūdzēti divi 16 gadus veci jaunieši par divu vīriešu slepkavību, apzinoties, ka noslepkavotie atrodas bezpalīdzības stāvoklī.

Kriminālziņas Policija neatklāj jaunas detaļas par dubultslepkavību Jēkabpilī

Policija pašlaik neatklāj jaunas detaļas par dubultslepkavību Jēkabpilī.

Kriminālziņas Apsūdz vīrieti par sirmgalves slepkavību, aizdedzinot māju

Prokuratūra nodevusi Latgales rajona tiesai krimināllietu, kurā par vīrietis apsūdzēts par svešas mantas tīšu iznīcināšanu un bojāšanu, kas saistīta ar dedzināšanu lielā apmērā un tīšu prettiesisku personas nonāvēšanu.