• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Armijas poligonā zem koka iespiests cilvēks

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 08:48, 30.07.2024


Vētras laikā Nacionālo bruņoto spēku poligonā zem koka bijis iespiests cilvēks, LTV "Rīta panorāmā" pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) priekšnieka vietnieks Jānis Grīnbergs.


Foto: LETA

Grīnbergs zināja stāstīt, ka negadījums noticis poligonā nodarbību laikā. Par cietušā veselības stāvokli viņam ziņu neesot.

VUGD pārstāvis pastāstīja, ka kopumā saistībā ar aizvadīto vētru saņemti ap 1300 izsaukumi par nolūzušiem kokiem. Visvairāk izsaukumu saņemts Rīgā, pārsvarā negadījumi bijuši bez cietušajiem.

Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcas Neatliekamās medicīnas un pacientu uzņemšanas klīnikā aģentūru LETA pirmdien informēja, ka tur bija nogādāti divi pacienti, kas guvuši smagas traumas no krītošiem kokiem - viena paciente bija 44 gadus veca sieviete ar vairāku skriemeļu lūzumiem, bet otrs - 62 gadus vecs vīrietis ar multipliem ribu lūzumiem, lāpstiņas, augšstilba un skriemeļu lūzumiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Jeļena Kreile pārsūdzējusi viņai piespriesto trīs gadu cietumsodu

Jeļena Kreile pārsūdzējusi pirmās instances tiesas piespriesto trīs gadu cietumsodu par Krievijas simboliku un citu karu slavinošu simbolu izvietošanu savas dzīvesvietas logos, aģentūra LETA noskaidroja Rīgas pilsētas tiesā.

Kriminālziņas FBK: Volkova piekaušanu pasūtījis bijušais Jukos viceprezidents Ņevzļins

Cietumā nomērdētā Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieku ceturtdien skatītājiem nodotā filmā apgalvots, ka viņu rīcībā nonākusi uzņēmēja, naftas kompānijas "Jukos" bijušā vadības pārstāvja Leonīda Ņevzļina sarakste, no kuras izriet, ka 2024.gada martā viņš organizējis uzbrukumu Leonīdam Volkovam, turklāt Ņevzļina organizētajās darbībās bijuši iesaistīti Latvijas tiesībsargājošo iestāžu darbinieki.

Kriminālziņas No divām sievietēm Latgalē viltus policijas darbinieki izkrāpj 17 500 eiro

Šomēnes likumsargiem ziņots par diviem gadījumiem Latgalē, kad viltus policisti sievietēm izkrāpuši kopumā 17 525 eiro, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Kriminālziņas Kāpēc Latvijā tik bieži notiek autoavārijas, lēš eksperti (+VIDEO)

Autovadītāji mēdz neatbilstoši novērtēt situāciju vai pārvērtēt savas spējas.

Lasiet arī

Sabiedrība Negaiss būtiskus postījumus Latvijā nav nodarījis

Vakar vakarā Latvijā vērotais negaiss būtiskus postījumus nav nodarījis, LTV "Rīta panorāmā" vērtēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Ilze Dāme-Birziņa.

Sabiedrība Vētras postījumu novēršanai lauksaimniekiem pieejami trīs miljoni eiro

Lai pēc iespējas ātrāk novērstu 7.augusta negaisa radītos bojājumus ražošanas un pārstrādes ēkām, Zemkopības ministrija (ZM) izsludinājusi projektu iesniegšanu atbalsta pasākumā ar kopējo pieejamo finansējumu trīs miljoni eiro, aģentūru LETA informēja ZM.

Sabiedrība Dabas parks Tērvetē drīz atkal tiks atvērts apmeklētājiem; jānovāс ap 4000 koku

AS "Latvijas valsts meži" (LVM) dabas parks Tērvetē pēc laika atkal tiks atvērts apmeklētājiem, trešdien intervijā Latvijas Radio pauda LVM Komunikācijas daļas vadītājs Tomass Kotovičs.

Sabiedrība Sprindžuks: Dabas parks Tērvetē ir neatgriezeniski sabojāts (+FOTO)

Dabas parks Tērvetē ir neatgriezeniski sabojāts, atzina vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks (AS).