• Mareks,
  • Tālivaldis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ceturtdien Latvijā noslīkuši divi cilvēki

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 09:46, 28.06.2024


Vakar glābēji no ūdenstilpēm Latvijā izcēluši divus bojāgājušos, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).


Foto: LETA

Īsi pirms četriem pēcpusdienā saņemts izsaukums uz Dzintaru ielu Ventspilī, kur no ūdenstilpes izcelts bojāgājis cilvēks un nodots Valsts policijas darbiniekiem.

Pustrijos pēcpusdienā ugunsdzēsēji glābēji devās uz Zilo ielu Rīgā, kur no akas izcēla bojāgājušu cilvēku un nodeva Valsts policijas amatpersonām.

Aizvadītajās divās diennaktīs ugunsdzēsēji no ūdenstilpēm izcēluši sešus bojāgājušus cilvēkus. Iestājoties karstajam laikam, cilvēki biežāk izvēlas atpūsties pie ūdens, tāpēc VUGD atgādina - dodoties peldēties, nedrīkst aizmirst par drošību. Nedrīkst rīkoties pārdroši, lekt ūdenī nepārbaudītās vietās un censties pierādīt savas spējas aizpeldēt tālāk par citiem. Gadījumā, ja kāds pamana, ka cilvēks slīkst, nekavējoties jāzvana 112.

Tikmēr plkst.14.42 VUGD saņēma izsaukumu uz Katoļu ielu Jelgavā, kur tika evakuēta sabiedriska ēka. Notikuma vietā konstatēts, ka no ēkas evakuēti 300 cilvēki. Ēkas kompresoru telpā tika konstatēts bojājums, kas tika novērsts un VUGD palīdzība notikumā vairs nebija nepieciešama. Plkst.15.58 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega divas vieglās automašīnas, sadzīves priekšmeti, divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, siena ruļļi, koks, zaru kaudze, divos gadījumos sausā zāle un piecos gadījumos atkritumi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 42 izsaukumus - 15 uz ugunsgrēku dzēšanu, 12 uz glābšanas darbiem, bet 15 izsaukumi bija maldinājumi.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Latvijas finanšu iestāžu peļņa piecos mēnešos - 250,4 miljoni eiro

Latvijas monetārās finanšu iestādes (MFI), galvenokārt bankas, šogad pirmajos piecos mēnešos strādāja ar 250,4 miljonu eiro peļņu, kas ir par 7,1% mazāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, liecina Latvijas Bankas publiskotā informācija.

Kriminālziņas Krāpnieki turpina terorizēt iedzīvotājus: šogad izkrāpti jau 8,4 miljoni eiro

Latvijas četru lielāko banku klientiem, pašiem apstiprinot maksājumus, šogad pirmajos piecos mēnešos izkrāpti kopumā 8,432 miljoni eiro, kas ir par 94,3% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā, liecina Finanšu nozares asociācijas (FNA) publiskotie dati.

Kriminālziņas Aizvadītajā diennaktī noslīkuši četri cilvēki

Aizvadītajā diennaktī no ūdenstilpēm izcelti četri bojāgājušie, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Policija: Zemgalē aktivizējušies krāpnieki, kas iedzīvotājiem jādara (+VIDEO)

Aicina neievadīt apšaubāmās vietnēs savus internetbankas un personas datus.

Lasiet arī

Kriminālziņas Rīgā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Rīgā kādā ražotnē otrdien dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Trešdien Rīgā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki

Trešdien Rīgā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki - Jaunciemā un Dzirciemā, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Latvijā no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki

Latvijā otrdien no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Krāslavas novadā no ezera izcelts miris cilvēks

Ceturtdienas vakarā Krāslavas novadā no ezera izcelts miris cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).