• Paulis,
  • Pauls,
  • Pāvils,
  • Pēteris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kuldīgas novadā sadegušas trīs vieglās automašīnas un septiņi motocikli

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 09:17, 04.06.2024


Kuldīgas novada Nīkrāces pagastā šonakt sadegušas trīs vieglās automašīnas un septiņi motocikli, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).


Foto: LETA

Izsaukums tika saņemt šonakt ap plkst.2.30. Notikuma vietā tika konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg astoņas garāžas 300 kvadrātmetru platībā, kurās sadega liels skaits transportlīdzekļu. Ugunsgrēks tika likvidēts trīs stundu laikā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 37 izsaukumus: deviņus - uz ugunsgrēku dzēšanu, 19 - uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi. Ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kuros dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, dzīvojamās mājas jumta konstrukcija, neapsaimniekota ēka, sausā zāle un atkritumi.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Krāpnieki turpina terorizēt iedzīvotājus: šogad izkrāpti jau 8,4 miljoni eiro

Latvijas četru lielāko banku klientiem, pašiem apstiprinot maksājumus, šogad pirmajos piecos mēnešos izkrāpti kopumā 8,432 miljoni eiro, kas ir par 94,3% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā, liecina Finanšu nozares asociācijas (FNA) publiskotie dati.

Kriminālziņas Aizvadītajā diennaktī noslīkuši četri cilvēki

Aizvadītajā diennaktī no ūdenstilpēm izcelti četri bojāgājušie, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Policija: Zemgalē aktivizējušies krāpnieki, kas iedzīvotājiem jādara (+VIDEO)

Aicina neievadīt apšaubāmās vietnēs savus internetbankas un personas datus.

Kriminālziņas Tet būs jāmaksā 1,2 miljonu eiro sods par datu regulas pārkāpumiem

Rīgas apgabaltiesa atstājusi spēkā Datu valsts inspekcijas (DVI) lēmumu par 1,2 miljonu eiro soda piemērošanu valstij daļēji piederošajam uzņēmumam SIA "Tet", noskaidroja aģentūra LETA.

Lasiet arī

Kriminālziņas Rīgā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Rīgā kādā ražotnē otrdien dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Trešdien Rīgā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki

Trešdien Rīgā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki - Jaunciemā un Dzirciemā, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Latvijā no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki

Latvijā otrdien no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Krāslavas novadā no ezera izcelts miris cilvēks

Ceturtdienas vakarā Krāslavas novadā no ezera izcelts miris cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).