• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latgalē izglābts ezerā iepeldējis cilvēks

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 09:42, 07.04.2024


Sestdienas vakarā Augšdaugavas novadā izglābts ezerā iepeldējis cilvēks.


Foto: LETA

Sestdien īsi pirms 21 tika saņemts izsaukumus uz Augšdaugavas novada Višķu pagastu, kur cilvēks bija iepeldējis ezerā un paša spēkiem netika laukā.

Ugunsdzēsēji glābēji cilvēku pamanīja aptuveni 15 metru attālumā no krasta un nogādāja uz sauszemes, kur nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam.

Aizvadītajā diennaktī, no sestdienas plkst.6.30 līdz svētdienas plkst.6.30, VUGD kopumā piedalījies 23 glābšanas darbos.

Oficiālā peldsezona Latvijā sāksies 15.maijā un ilgs līdz 15.septembrim. Pērn peldsezonas laikā VUGD no ūdenstilpēm izcēla 50 bojāgājušus cilvēkus, bet visa gada laikā - 116. Šogad VUGD piedalījies 18 bojāgājušu cilvēku izcelšanā no ūdens.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Ķīpsalā svētdien dzēsts paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks

Rīgā, Ķīpsalā, svētdien dzēsts paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Turpinās izmeklēšana par aviācijas negadījumiem pie Ādažiem un Rīgas lidostas

Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas birojs turpina izmeklēšanu un tehnisko iemeslu noskaidrošanu gan aviācijas nelaimes gadījumam, kas notika 4.maijā uz Tallinas šosejas pie Ādažiem, gan 19.jūnijā Mārupes novadā netālu no Rīgas lidostas.

Kriminālziņas Tiesās trīs personas par indiešu piespiedu nodarbināšanu

Rīgas tiesas apgabala prokuratūras prokurors tiesai nodevis Rīgas pilsētas tiesai Latgales priekšpilsētā krimināllietu, kurā apsūdzētas trīs personas, no kurām viens ir Indijas pilsonis, par cilvēku tirdzniecību, kas izdarīta organizētā grupā.

Kriminālziņas Jeļena Kreile pārsūdzējusi viņai piespriesto trīs gadu cietumsodu

Jeļena Kreile pārsūdzējusi pirmās instances tiesas piespriesto trīs gadu cietumsodu par Krievijas simboliku un citu karu slavinošu simbolu izvietošanu savas dzīvesvietas logos, aģentūra LETA noskaidroja Rīgas pilsētas tiesā.

Lasiet arī