• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Robežsargi izņem 20 000 kontrabandas cigarešu

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
VS.LV 11:11, 26.03.2024


Svētdien, 24. martā, robežsargi pārtrauca cigarešu nelikumīgu pārvietošanu pāri Latvijas - Baltkrievijas valsts robežai un izņēma 20 000 kontrabandas cigarešu, ziņo Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Stratēģiskās attīstības un sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Jolanta Babiško.



Pārbaudot informāciju par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvietošanu, Valsts robežsardzes Daugavpils pārvaldes robežsargi Augšdaugavas novada Salienas pagastā, Daugavas upes krastā, konstatēja četrus baltā polietilēna plēvē ietītus taisnstūrveida saiņus. Veicot saiņu apskati, robežsargi konstatēja, ka tajos atrodas 20 000 cigarešu "Premjer" ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Pēc piekritības cigaretes nodotas Valsts policijas amatpersonām, kuras uzsāka kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 221. panta pirmās daļas par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvietošanu, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Trešdien Rīgā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki

Trešdien Rīgā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki - Jaunciemā un Dzirciemā, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Latvijā no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki

Latvijā otrdien no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas «Biju vienā Rīgas policijas iecirknī un man radās jautājums...»‎ (+VIDEO)

Premjera partija nevar uzturēt kārtību tiesībsargājošo iestāžu darbā.

Kriminālziņas Policija sākusi kriminālprocesu par mūziķa Horena Stalbes piekaušanu Dobelē

Valsts policija sākusi kriminālprocesu par mūziķa Horena Stalbes piekaušanu 13.aprīļa rītā Dobelē vietējā benzīntankā pēc pilsētā nospēlētas diskotēkas.

Lasiet arī

Kriminālziņas Igaunijā kravas automašīnā ar Latvijas numuriem atrod 4000 kontrabandas cigarešu

Igaunijas muitnieki Koidulas robežkontroles punktā kravas automašīnā ar Latvijas reģistrācijas numura zīmēm konstatējuši 4000 kontrabandas cigarešu, ziņo reģionālais laikraksts "Louna-Eesti Postimees".

Sabiedrība Latvijā nelegālo cigarešu apjoms nokrities līdz vēsturiski zemākajam rādītājam

Latvijā kontrabandas un viltoto cigarešu patēriņa apjoms ir nokrities par 5,38 procentpunktiem, sasniedzot 14,1%, kas ir vēsturiski zemākais rādītājs pēdējā desmitgadē, aģentūru LETA informēja Tabakas izstrādājumu ražotāju nacionālajā asociācijā, atsaucoties uz starptautiskās auditoru kompānijas "KPMG" ikgadējo Eiropas līmeņa neatkarīgo pētījumu par nelegālo cigarešu patēriņu Eiropā un Latvijā.

Pasaule Ar kontrabandas cigaretēm automašīnā pieķerts Latvijas goda konsuls

Šķērsojot Ukrainas-Ungārijas robežu, 19.februāra vakarā aizturēts Latvijas goda konsuls Ukrainā Jurijs Ignatko, kura automašīnā atradās kontrabandas cigaretes, vēsta LTV7.

Pasaule Dānijā par kokaīna kontrabandu lielā apmērā aizturēti divi Latvijas pilsoņi

Dānijas policija lietā par kokaīna kontrabandu lielā apmērā aizturējusi 27 ārvalstu pilsoņus, un to vidū ir arī divi Latvijas pilsoņi, teikts Dānijas policijas svētdien izplatītajā paziņojumā.