• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Vieglās automašīnas avārijā pie Cēsīm gājis bojā pasažieris

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
VS.LV 10:39, 17.02.2024


Piektdien Latvijā reģistrēti 148 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 14 cilvēki, informēja Valsts policija.



Vakar ap plkst.12 Cēsu novada Liepā automašīnas “Audi” vadītājs netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Ceļu satiksmes negadījumā gāja automašīnas pasažieris, 2004. gadā dzimis jaunietis. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Piektdien septiņi cilvēki cietuši avārijās Rīgas reģionā, četri - Vidzemē, bet pa vienam - Zemgalē, Latgalē un Kurzemē. Pieci no cietušajiem bija gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 11 vadītājus: sešus - Rīgas reģionā, trīs - Zemgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Vidzemē. Rīgā aizturēti arī divi vadītāji, kuri bija lietojuši narkotiskās vielas. Desmit aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Savukārt par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 176 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 46 autovadītāji, Vidzemē - 40, Latgalē un Kurzemē - pa 35, bet Zemgalē - 20 autovadītāji. Savukārt četri vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 550 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas VID lūdz sākt kriminālvajāšanu pret zemnieku par aplokšņu algu izmaksu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvalde augustā Nodokļu un muitas lietu prokuratūrai nosūtījusi kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret vienu personu par "aplokšņu algu" izmaksu.

Kriminālziņas Policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus

Valsts policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus, kuri pildījuši kurjera lomu, aģentūru LETA informēja policija.

Kriminālziņas Par naida kurināšanu pret ukraiņiem piespriež gada un astoņu mēnešu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa Cēsīs mālpilietim, 1981.gadā dzimušajam Edgaram Romalam piespriedusi gada un astoņu mēnešu cietumsodu par kara nozieguma publisku slavināšanu un nacionālā naida pret ukraiņiem kurināšanu, raksta "Latvijas Avīze".

Kriminālziņas Okupācijas muzeja dedzināšanas lietā aizturētā sieviete nav iesaistīta noziegumā

Latvijas Okupācijas muzeja dedzināšanas krimināllietā sākotnēji aizturētā sieviete tomēr nav bijusi iesaistīta noziegumā, turklāt patreiz iegūtā informācija neliecina, ka muzeja dedzināšanā būtu veikta Krievijas specdienestu uzdevumā, ziņo prokuratūrā.

Lasiet arī

Kriminālziņas Tos, kuri trako ielās, grib sodīt ar cietumu un auto konfiskāciju (+VIDEO)

Daudzās valstīs jau ir pieņemti līdzīgi pasākumi, kas ir pierādījuši savu efektivitāti satiksmes drošības uzlabošanā.

Interesanti fakti Rīgā pārbūvē Lielirbes un Ulmaņa gatves krustojumu

Lai izveidotu piebraukšanu jaunveidotajam "Depo" veikalam, Rīgā pārbūvē Lielirbes un Ulmaņa gatves krustojumu, noskaidroja aģentūra LETA.

Interesanti fakti Vieglajam transportam atjauno satiksmi pār Altonavas ielas pārvadu Rīgā

Šodien plkst.18 satiksmei tiks atvērs Altonavas ielas pārvads Rīgā, taču tiks noteikti atsevišķi ierobežojumi, informēja Rīgas domē.

Ekonomika Ķirsis cer, ka metrobusu līnijas projektu Rīgā varēs īstenot nākotnē

Rīgas mērs Vilnis Ķirsis (JV) cer, ka metrobusu līnijas izveides projektu Rīgā varēs īstenot no nākamā Eiropas Savienības (ES) plānošanas perioda 2028. - 2030.gadam līdzekļiem.