• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kauņā atrasta nolaupītā meitene Agota

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 10:08, 10.01.2024


Kauņā atrasta deviņus gadus vecā meitene Agota, kas pazuda svētdien, un aizturēts aizdomās turamais, naktī uz trešdienu paziņoja Lietuvas policija.



Policija pavēstīja, ka meitene atrasta dzīva un pašlaik atrodas slimnīcā.

Agota tika atrasta kādā garāžā netālu no vietas, kur tika nolaupīta. Aizdomās par nolaupīšanu aizturēts 42 gadus vecs vīrietis.

Policija atklāja, ka garāža bijusi pārveidota, bet plašāku informāciju nesniedza. Policija izmeklē, vai aizdomās turamais nav pastrādājis vēl citus līdzīgus noziegumus, jo Agotas nolaupīšana bijusi labi pārdomāta.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Aizdomās par gatavošanos valsts amatpersonas slepkavībai aizturēti pieci cilvēki

Valsts policija aizdomās par iespējamu sagatavošanos kādas valsts amatpersonas slepkavībai aizturējusi piecas personas, aģentūrai LETA apliecināja Valsts policijas preses pārstāve Simona Grāvīte.

Kriminālziņas Apcietina divas personas, kuras atbalstījušas Bukaina meitas nolaupīšanu

alsts policija aizturējusi un tiesa apcietinājusi divas personas, kuras tiek turētas aizdomās par prokremliskā aktīvista Staņislava Bukaina atbalstīšanu, īstenojot meitas nolaupīšanu un aizvedot viņu uz Krieviju.

Kriminālziņas Ar SUP dēli Krievijā nokļuvušais ir prokremliskais aktīvists

Nedēļas nogalē ar SUP dēli no Latvijas Krievijā nelikumīgi nokļuvušais vīrietis ir organizācijas "Baltijas antifašisti" krimināllietā apsūdzētais prokremliskais aktīvists Staņislavs Bukains, ziņo LETA.

Kriminālziņas Soctīklos tiek apspriesta kratīšana: «Tauta zina, ka Ždanoka vainīga» (+VIDEO)

Tatjana Ždanoka ir saistīta ar iespēju sazināties ar Krievijas specdienestiem.

Lasiet arī

Pasaule Protestējot pret izraidīšanu, Baltkrievijas pilsonis Viļņā uzkāpj sakaru tornī

Lai protestētu pret Lietuvas varasiestāžu lēmumu izraidīt viņu no valsts, kāds Baltkrievijas pilsonis pirmdienas pēcpusdienā uzkāpa sakaru tornī Viļņā.

Pasaule Lietuvā ierosina atņemt dubultpilsonību agresorvalstu atbalstītājiem

Saistībā ar ģeopolitisko situāciju un jaunu apdraudējumu rašanos Lietuvas Iekšlietu ministrija ierosinājusi atņemt Lietuvas pilsonību dubultpilsoņiem, ja viņi atbalsta agresoru un apdraud nacionālo drošību.

Pasaule Lietuvas prezidenta vēlēšanās ar 74% balsu uzvarējis Nausēda

Lietuvā svētdien notikušajā prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā ar 74,43% balsu uzvarējis pašreizējais valsts galva Gitans Nausēda, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas pirmdien publiskotie galīgie rezultāti pēc balsu saskaitīšanas visos iecirkņos.

Pasaule Nausēda: Mums ir informācija par jaunu sabotāžas aktu iespējamību

Lietuvas rīcībā ir informācija, ka varētu turpināties sabotāžas akti, ko īsteno Krievijas savervētas personas, otrdien paziņoja Lietuvas prezidents Gitans Nausēda, komentējot vairāku personu aizturēšanu Polijā aizdomās par sabotāžas aktiem šajā valstī un lielveikala "Ikea" dedzināšanu Viļņā.