Vilciens Rīga-Valka pie Cēsīm nobraucis cilvēku 

Kriminālziņas
VS.LV 20:23, 16.12.2023 0

Sestdienas pēcpusdienā vilciens Rīga-Valka pie Cēsīm nobraucis cilvēku, tāpēc galamērķī tas ieradīsies ar ievērojamu kavēšanos, liecina AS "Pasažieru vilciens" un Valsts policijas sniegtā informācija.

 

Vilciens Nr.874, kas no Rīgas izbrauca plkst.11 un kuram galamērķī bija jāierodas plkst.13.59, ceļu satiksmes negadījuma dēļ apstājās pirms stacijas "Cēsis". "Pasažieru vilciens" ziņo, ka vilciens galamērķī ieradīsies ar divu stundu un 40 minūšu nokavēšanos, kas ir apmēram plkst.16.40.

Kā infotmēja Valsts policijā, ap plkst.12.40 pie Cēsīm vilciens uzbrauca kādai personai, kura negadījumā gāja bojā. Valsts policija noskaidro negadījuma apstākļus.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Krāpnieki LMT vārdā izsūta viltus ziņas

Aktivizējušies krāpnieki, kas mobilo sakaru operatora SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) vārdā zvana un sūta ziņas, tostarp īsziņas, "iMessage" un "WhatsApp" ziņas, ar viltus saitēm, kuras, iespējams, satur ļaunatūras vai ir paredzētas klientu personīgo datu izkrāpšanai, informēja LMT.

Kriminālziņas Automašīnas un autobusa sadursmē pie Kaļķa gājis bojā cilvēks

Pimdien automašīnas un autobusa sadursmē uz Liepājas šosejas pie Kaļķa gājis bojā cilvēks, noskaidroja aģentūra LETA.

Kriminālziņas Vīrieti apcietina par padomju simbolikas uzlīmēšanu Liepājā

Tiesa apcietinājusi kādu vīrieti, kurš uzlīmēja padomju simboliku uz Liepājas muzeja filiāles "Liepāja okupāciju režīmos" ēkas, noskaidroja aģentūra LETA.

Kriminālziņas Pirmās instances tiesa attaisno bijušo LU rektoru Muižnieku

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien attaisnojusi bijušo Latvijas Universitātes (LU) rektoru Indriķi Muižnieku krimināllietā par pabalstu nelikumīgu izmaksu no darba aizejošajiem augstskolas darbiniekiem, noskaidroja aģentūra LETA.

Lasiet arī

Interesanti fakti «Ferdinands» joprojām brauks pa šaursliežu ceļu (+VIDEO)

Pirms 120 gadiem izbūvētās infrastruktūras darbība turpināsies arī 2024.gadā.

Ekonomika Rīgas osta atslogos pilsētu no kravas autotransporta

Starp diviem Rīgas brīvostā strādājošiem termināļiem - SIA "Rīgas universālais termināls" un SIA "Baltic Container Terminal" no decembra sākuma sācis kursēt regulārs konteineru vilciens.

Ekonomika Drīz sāksies biļešu tirdzniecība braucieniem vilcienā starp Viļņu un Rīgu

Pirmdien sāksies biļešu tirdzniecība braucieniem vilcienā, kas kursēs starp Viļņu un Rīgu, informē Lietuvas valsts dzelzceļa grupas "Lietuvos geležinkeliai" pārstāvji.

Ekonomika Gada beigās pasažierus varētu pārvadāt 19 jaunie elektrovilcieni

Šā gada beigās pasažierus varētu pārvadāt 19 jaunie elektrovilcieni, aģentūrai LETA piektdien sacīja AS "Pasažieru vilciens" valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis.