• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Tēvs un pamāte atzinuši savu vainu Justīnes nonāvēšanā... daļēji

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 20:08, 27.09.2023


Rogovkas meitenes nonāvēšanas lietā abi apcietinātie - tēvs un pamāte savu vainu atzinuši, bet daļēji, šovakar vēsta LTV.


Foto: LSM

"Viņi vainu neatzīst, ka ir tīši nonāvējuši, tas ir, apzināti noslepkavojuši," norādījusi Rēzeknes tiesas izmeklēšanas tiesnese Aija Jermacāne.

Nākamā tiesas sēde, kad lems par drošības līdzekli aizdomās turamajiem, plānota 20.oktobrī.

5.maijā Rēzeknes novada Nautrēnu pagasta Rogovkā pazuda septiņus gadus vecā Justīne Reinikova. Meitenei bija veselības problēmas. Meitene piektdienas vakarā ap plkst.19 esot izgājusi no savas dzīvesvietas un tajā neesot atgriezusies.

Policija un brīvprātīgie veica plašus meklēšanas pasākumus, pārmeklējot desmitiem kvadrātkilometrus plašas teritorijas, taču meklēšana ilgstoši nedeva rezultātus. Sākotnēji kā meitenes pazušanas versija tika izskatīta iespēja, ka viņa pati pametusi mājas pagalmu un devusies prom nezināmā virzienā. Vienlaikus jau kopš pirmajām pazušanas dienām likumsargi strādājuši ar vairākām versijām, tostarp, ka pret meitenīti varētu būt veikts noziedzīgs nodarījums.

Meitenes ķermenis ar acīmredzamiem miesas bojājumiem pirms Jāņiem tika atrasts aprakts pamestas mājas pagrabā, meža vidū vairākus desmitus kilometrus no meitenes dzīvesvietas.

Aizdomās par iespējama noziedzīga nodarījuma izdarīšanu tika aizturētas divas personas - Justīnes tēvs un pamāte. Rēzeknes tiesa 21.jūnijā abus aizdomās turētos nolēma apcietināt. Abas personas tiek turētas aizdomās sevišķi smaga nozieguma izdarīšanā, kas vērsts pret nepilngadīgu personu, kura sava vecuma dēļ nevarēja sevi aizsargāt.

Latvijas Televīzija vēstīja, ka pazudušās meitenes ģimene bijusi bāriņtiesas redzeslokā. Meitenes tēvs un pamāte ar četriem bērniem bijuši ienācēji, ģimene uz Rogovku pārcēlusies apmēram pirms pusgada. Tā kā meitenei ir veselības problēmas, viņa nemācās vietējā skolā. Meitenes bioloģiskā māte dzīvojot ārzemēs.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Aizdomās par gatavošanos valsts amatpersonas slepkavībai aizturēti pieci cilvēki

Valsts policija aizdomās par iespējamu sagatavošanos kādas valsts amatpersonas slepkavībai aizturējusi piecas personas, aģentūrai LETA apliecināja Valsts policijas preses pārstāve Simona Grāvīte.

Kriminālziņas Apcietina divas personas, kuras atbalstījušas Bukaina meitas nolaupīšanu

alsts policija aizturējusi un tiesa apcietinājusi divas personas, kuras tiek turētas aizdomās par prokremliskā aktīvista Staņislava Bukaina atbalstīšanu, īstenojot meitas nolaupīšanu un aizvedot viņu uz Krieviju.

Kriminālziņas Ar SUP dēli Krievijā nokļuvušais ir prokremliskais aktīvists

Nedēļas nogalē ar SUP dēli no Latvijas Krievijā nelikumīgi nokļuvušais vīrietis ir organizācijas "Baltijas antifašisti" krimināllietā apsūdzētais prokremliskais aktīvists Staņislavs Bukains, ziņo LETA.

Kriminālziņas Soctīklos tiek apspriesta kratīšana: «Tauta zina, ka Ždanoka vainīga» (+VIDEO)

Tatjana Ždanoka ir saistīta ar iespēju sazināties ar Krievijas specdienestiem.

Lasiet arī

Interesanti fakti No Rīgas pludmalēm siltākais ūdens joprojām ir Bābelīša ezerā

No Rīgas oficiālajām pludmalēm vissiltākais ūdens joprojām ir Bābelīša ezerā, liecina Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.

Sabiedrība Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.