• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Izdemolēta iecienīta atpūtas vieta pie Niedrāja ezera (+FOTO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 12:25, 17.09.2023


Šonedēļ AS "Latvijas valsts meži" (LVM) konstatējusi, ka izdemolēta iecienīta LVM atpūtas vieta pie Niedrāja ezera, liecina LVM publicētā informācija.


Foto: LVM

Par notikušo informēta pašvaldības policija.

LVM Austrumvidzemes reģiona Meža apsaimniekošanas plānošanas vadītāja Gunta Dudele norāda, ka vēl iepriekšējā vakarā LVM apsekoja atpūtas vietu, jo nākamajā dienā tur bija paredzēts pasākums.

"No rīta, uzzinot, ka vieta ir izdemolēta, bijām nepatīkami pārsteigti. Rīta pusē izdevās ātri apmainīties ar informāciju un atrast darbinieku resursus un risinājumu, lai ātri sakoptu izdemolēto atpūtas vietu," teic Dudele.

Viņa informē, ka ar traktora palīdzību tika atpakaļ uzcelta nogāztā būdiņa, nostādītas pareizi nogāztās atkritumu urnas un salasītas teritorijā izmētātās atlūzas.

LVM atzīmē, ka Niedrāja ezers atrodas piecu kilometru attālumā no Smiltenes centra un tā ir iecienīta atpūtas vieta visa gada garumā. Ezera krastos ir ierīkotas vairākas peldvietas, kur uzstādīti galdi un soli, ugunskura vietas, pārģērbšanās kabīnes, tualetes un cita infrastruktūra. Tāpat pie ezera izvietota arī koka lapene, kas piemērota atpūtai lielākā draugu pulkā.

Uzņēmumā norāda, ka LVM uztur vairāk nekā 300 bezmaksas atpūtas vietas visā Latvijā. Ik gadu šīs vietas cieš no vandāļu uzbrukumiem. Galvenokārt tiek lauztas un dedzinātas atkritumu urnas, soli un galdi, kā arī demolētas tualetes.

Jau ziņots, ka LVM apgrozījums pērn bija 566,612 miljoni eiro, kas ir par 39,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga 2,2 reizes un bija 242,193 miljoni eiro.

LVM vienīgais īpašnieks ir valsts, bet akciju turētāja ir Zemkopības ministrija. LVM apsaimnieko valstij piederošās meža zemes.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas VID lūdz sākt kriminālvajāšanu pret zemnieku par aplokšņu algu izmaksu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvalde augustā Nodokļu un muitas lietu prokuratūrai nosūtījusi kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret vienu personu par "aplokšņu algu" izmaksu.

Kriminālziņas Policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus

Valsts policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus, kuri pildījuši kurjera lomu, aģentūru LETA informēja policija.

Kriminālziņas Par naida kurināšanu pret ukraiņiem piespriež gada un astoņu mēnešu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa Cēsīs mālpilietim, 1981.gadā dzimušajam Edgaram Romalam piespriedusi gada un astoņu mēnešu cietumsodu par kara nozieguma publisku slavināšanu un nacionālā naida pret ukraiņiem kurināšanu, raksta "Latvijas Avīze".

Kriminālziņas Okupācijas muzeja dedzināšanas lietā aizturētā sieviete nav iesaistīta noziegumā

Latvijas Okupācijas muzeja dedzināšanas krimināllietā sākotnēji aizturētā sieviete tomēr nav bijusi iesaistīta noziegumā, turklāt patreiz iegūtā informācija neliecina, ka muzeja dedzināšanā būtu veikta Krievijas specdienestu uzdevumā, ziņo prokuratūrā.

Lasiet arī

Sports Snikus kļūst par divkārtēju Parīzes paralimpisko spēļu čempionu

Latvijas parasportists Rihards Snikus ar zirgu "King of the Dance" sestdien Parīzes paralimpisko spēļu paraiejādes sacensībās brīvā stila disciplīnā "Grade I" grupā izcīnīja pirmo vietu.

Veselība Rudens izdzīvošanas padomi no Latvijas psihiatriem (+VIDEO)

Ja nav iespējams vienmēr satikties klātienē, izmantojiet mūsdienu tehnoloģijas.

Ekonomika Latvijas lauksaimnieki aktīvi izmanto mēslojumu, kas jāzina (+VIDEO)

Īpaši jūtīgās teritorijās neizkliedē nekāda veida kūtsmēslus un fermentācijas atliekas.

Kultūra Populārs latviešu ansamblis «‎The Tunes» laidis klajā košu dziesmu (+VIDEO)

Paškontroles būtība ir spēja regulēt savas emocijas, domas un uzvedību, saskaroties ar dažādiem ikdienas kārdinājumiem un impulsiem.