• Benita,
  • Everita,
  • Verita
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Robežsargi Krāslavas novadā atraduši 80 000 kontrabandas cigarešu

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 15:59, 26.08.2023


Krāslavas novadā robežsargi ceturtdien atklājuši cigarešu nelikumīgu pārvietošanu pāri Latvijas -Baltkrievijas valsts robežai un konfiscējuši 80 000 kontrabandas cigarešu.


Foto: VID

Tā informēja robežsardzē.

Veicot pierobežas joslas apsekošanu, robežsardzes amatpersonas Ķepovas pagastā konstatēja astoņas melna polietilēna plēvē ietītas kārbas.

Saiņi nodoti Valsts policijai.

Veicot iepakojumu apskati, tajos konstatēts 80 000 cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Par minēto faktu uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 221.panta 3.daļas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Policija noskaidro apstākļus negadījumā ar sprinteri Vaičuli

Policija vēl noskaidro apstākļus ceļu satiksmes negadījumā, kurā cietusi Latvijas vadošā sprintere Gunta Vaičule, informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Lāsma Greidāne.

Kriminālziņas Apsūdz vīrieti par sirmgalves slepkavību, aizdedzinot māju

Prokuratūra nodevusi Latgales rajona tiesai krimināllietu, kurā par vīrietis apsūdzēts par svešas mantas tīšu iznīcināšanu un bojāšanu, kas saistīta ar dedzināšanu lielā apmērā un tīšu prettiesisku personas nonāvēšanu.

Kriminālziņas Lūdz sākt kriminālvajāšanu pret Latgales policistu par vardarbību pret aizturēto

Iekšējās drošības birojs (IDB) Noziedzīgu nodarījumu valsts institūciju dienestā izmeklēšanas prokuratūrai nosūtījis kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes (LRP) amatpersonu par dienesta pilnvaru pārsniegšanu, kas saistīta ar vardarbību, aģentūru LETA informēja IDB.

Kriminālziņas Latvieši un lietuvieši daudz iecietīgāki pret kontrabandu nekā igauņi

Latvijā un Lietuvā sabiedrība ir ievērojami tolerantāka pret kontrabandas preču iegādi nekā Igaunijā - turpat trešdaļa jeb 30% Latvijas un Lietuvas sabiedrības nenosoda kontrabandas preču iegādi, bet Igaunijā to nenosoda 20% respondentu, piektdien pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš, prezentējot maijā SKDS veikto iedzīvotāju attieksmes pētījumu.

Lasiet arī

Kriminālziņas Robežsardze: Nedēļā pat 10 kriminālprocesi par nelegālās migrācijas organizēšanu

Valsts robežsardze vidēji nedēļā sāk astoņus līdz desmit kriminālprocesus par nelegālās migrācijas organizēšanu gan par cilvēku pārvešanu pāri Latvijas robežai, gan par transportēšanu tālāk uz Eiropu, šorīt LTV "Rīta panorāmā" informēja robežsardzes priekšnieks Guntis Pujāts.

Kriminālziņas Palīgā Latvijai dodas otrā Lietuvas robežsargu grupa

Lietuvas robežsargi turpina palīdzēt Latvijai, kas saskaras ar pastiprinātu migrantu spiedienu uz robežas ar Baltkrieviju, un otrdien uz Latviju dodas jau otrā Lietuvas robežsargu grupa, kurā ir 20 cilvēku, otrdien paziņoja Lietuvas Valsts robežsardzes dienests (VSAT).

Kriminālziņas Migrantu apturēšanai robežsardzei arvien biežāk jāpielieto šaujamieroči

Nelegālo migrantu skaits pār Baltkrievijas-Latvijas robežu strauji pieaug, un robežsardzei arvien biežāk ir jāpielieto šaujamieroči šo likumpārkāpēju aizturēšanai, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" atklāja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV).

Sabiedrība Robežsargi aizturējuši 21 nelegālo imigrantu Aglonā

Piektdien Valsts robežsardze Aglonā aizturējusi kārtējo nelegālo imigrantu grupu - 21 iepriekš valsts robežu nelikumīgi šķērsojušu trešo valstu pilsoni, informēja robežsardze.