• Dailis,
  • Herberts,
  • Umberts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Meiteni Kuldīgā spārdīja, sita, plēsa matus, pret galvu dzēsa cigaretes...

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
VS.LV 12:43, 10.06.2023


Par šaušalīgu gadījumu, kas noticis pirms gada Kuldīgā, vēsta portāls liepajniekiem.lv, kuram to pavēstījis kādas meitenes tēvs.


Foto: iStock

Jauniešu bariņš 14 gadus veco Aneti (vārds mainīts) ieaicināja kādā pagalmā.

”Noņēma meitai brilles un sāka viņu dauzīt,” stāsta tēvs.

Aneti situšas divas meitenes, bet vēl vairāki jaunieši – gan puiši, gan meitenes – tajā noraudzījušies un filmējuši notiekošo, tādējādi vēl vairāk pazemojot upuri. Anete spārdīta ar kājām, rauta aiz matiem, pret viņas galvu dzēstas cigaretes.

Viņa arī piespiesta uz lapas uzrakstīt apņemšanos, ka par notikušo neziņos policijai, pretējā gadījumā viņai atkal tikšot nodarīti miesas bojājumi.

”Galvenajai sitējai tobrīd bija 16 gadi, otra meitene, šķiet, bija manas meitas vienaudze. Noziegums tika pastrādāts ar iepriekšēju nodomu grupā. Taču visu vainu piekaušanā uzņēmās vecākā meitene, līdz ar to tas vairs netika uzskatīts par grupveida noziegumu.”

Lēmumā par krimināllietas nodošanu tiesai lasāms, ka nepilngadīgā Marta (vārds mainīts) Anetei miesas bojājumus nodarījusi personiskas nepatikas dēļ. Viņa 14 gadus vecajai pusaudzei ne mazāk kā desmit reizes situsi ar plaukstām un dūrēm, izrāvusi upurim matus, ar kājām vairākas reizes spērusi pa pusaudzes ķermeni, tīši ar celi situsi Anetei pa seju deguna rajonā, pēc kā meitenes deguns sācis asiņot. Ar to varmākai nav bijis gana – ne mazāk kā piecas reizes viņa pusaudzei pa ķermeni, rokām, kājām un kaklu situsi arī ar koka zaru.

Anetei lauzts deguns, viņa guvusi smadzeņu satricinājumu un citus miesas bojājumus. Tie gan atzīti par viegliem. Līdz ar to uzbrucēja saukta pie atbildības par vieglu miesas bojājumu tīšu nodarīšanu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Slovākijas premjerministrs ievainots apšaudē (VIDEO)

Slovākijas mediji ziņo, ka premjerministrs Roberts Fico ticis ievainots apšaudē un nogādāts slimnīcā.

Kriminālziņas Atbildīgā komisija neatbalsta Rēzeknes domes atlaišanas likumprojektu

Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā, balsīm daloties uz pusēm, šodien atbalstu nesaņēma valdības virzītais Rēzeknes pilsētas domes atlaišanas likumprojekts.

Kriminālziņas Rīgā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Rīgā kādā ražotnē otrdien dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Kurzemē atrasts šogad jau otrs jaundzimušā līķis

Aizvadītās nedēļas nogalē Kurzemē atrasts šogad jau otrs jaundzimušā bērna līķis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Madara Šeršņova.

Lasiet arī

Kriminālziņas Rosina apsūdzēt divus policistus par personas piekaušanu atskurbtuvē

Iekšējās drošības birojs (IDB) aprīļa beigās Noziedzīgu nodarījumu valsts institūciju dienestā izmeklēšanas prokuratūrai nosūtījis kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret divām pašvaldības policijas amatpersonām Vidzemes reģionā - pret vienu par dienesta pilnvaru pārsniegšanu, savukārt pret otru - par bezdarbību.

Kriminālziņas Ruks: Ir pamats uzskatīt, ka Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem

Ir pamats uzskatīt, ka par sievietes nogalināšanu bērna un mātes acu priekšā meklētais Leons Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Kriminālziņas Lai aizsargātu cietušos, plāno varmākām piemērot elektronisko uzraudzību

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus Kriminālprocesa likumā, kas paredz, ka varmācīgajām personām varēs piemērot drošības līdzekļa izpildes elektronisko uzraudzību.

Kriminālziņas Pagājušajā gadā Latvijā noziegumos cietuši 585 bērni

Pagājušajā gadā Latvijā noziegumos cietuši 585 bērni, kas ir par 50 bērniem vairāk, salīdzinot ar gadu iepriekš, aģentūra LETA uzzināja Valsts policija.