• Mirta,
  • Ziedīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rosina apsūdzēt ugunsdzēsēju par nelikumīgu transportlīdzekļu tirgošanu

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
VS.LV 10:26, 02.06.2023


Iekšējās drošības birojs (IDB) rosinājis sākt kriminālvajāšanu pret Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta amatpersonu par uzņēmējdarbības veikšanu bez reģistrēšanas, izvairīšanos no deklarācijas iesniegšanas un nodokļu nomaksas, informēja birojā.



VUGD amatpersona vairāku gadu garumā veica uzņēmējdarbību bez reģistrēšanas, proti, pārdeva transportlīdzekļu rezerves daļas, kā arī iegādājās vairākus desmitus transportlīdzekļu Latvijā un ārvalstīs, kurus pēc tam pārdeva.

Nereģistrētās uzņēmējdarbības rezultātā Latvijai netika nomaksāti nodokļi lielā apmērā.

Vienlaikus IDB noskaidroja, ka minētā VUGD amatpersona, iesniedzot Valsts ieņēmumu dienesta Elektroniskās deklarēšanas sistēmā kārtējo valsts amatpersonas deklarāciju un gada ienākumu deklarāciju, vairāku gadu garumā apzināti norādīja nepatiesas ziņas par saviem ienākumiem un darījumiem lielā apmērā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Lai aizsargātu cietušos, plāno varmākām piemērot elektronisko uzraudzību

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus Kriminālprocesa likumā, kas paredz, ka varmācīgajām personām varēs piemērot drošības līdzekļa izpildes elektronisko uzraudzību.

Kriminālziņas Jaunas briesmas: ļaundari izsprūk cauri uzņēmuma drošības vairogam (+VIDEO)

Drošības risinājumi ne vienmēr prasa lielus izdevumus, norāda eksperts.

Kriminālziņas NMPD mediķim piespriesta nosacīta brīvības atņemšana par palīdzības nesniegšanu

Par jaunas sievietes atstāšanu bezsamaņas stāvoklī un palīdzības nesniegšanu Zemgales rajona tiesa piespriedusi nosacītu brīvības atņemšanu bijušajam Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) ārsta palīgam, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".

Kriminālziņas Vēl vienā lietā tēvam par meitas izvarošanu piespriests mūža ieslodzījums

Zemgales apgabaltiesa aprīļa sākumā 43 gadus vecam vīrietim par seksuālu vardarbību pret savu mazgadīgo meitu un viņas izvarošanu piespriedusi bargāko soda mēru - mūža ieslodzījumu.

Lasiet arī

Interesanti fakti Lesbiešu pārim neizdodas panākt laulības ierakstīšanu Fizisko personu reģistrā

Pirmās instances tiesa ir noraidījusi kāda lesbiešu pāra prasību atcelt Latvijā pieņemto lēmumu, ar kuru pārim atteikts Latvijas Fizisko personu reģistrā fiksēt ziņas par Dānijā noslēgtu laulību, liecina publiski pieejamais spriedums.

Sabiedrība Kā izvēlēties piemērotu jaunu mājokli, konsultē eksperte (+VIDEO)

Ir svarīgi rūpīgi izvērtēt finansiālās iespējas un izdevumus.

Veselība Plāno papildināt kompensējamo zāļu sarakstu ar jauniem medikamentiem

Veselības ministrija (VM) plāno papildināt kompensējamo zāļu sarakstu ar jauniem inovatīviem medikamentiem onkoloģijas un hematoonkoloģijas diagnožu ārstēšanai un jaunu medikamentu psihiatrisko saslimšanu ārstēšanai, teikts ministrijas izstrādātajā informatīvajā ziņojumā.

Kriminālziņas Krievijā aizturēts reperis no Rīgas (VIDEO)

Krievijas varasiestādes Tomskā īslaicīgi aizturējušas reperi no Rīgas Robertu Plaudi, kurš uzstājas ar skatuves vārdu "Platina", vēsta platformas "Telegram" kanāli "Ostorožno, novostji", "Baza" un citi.