• Nameda,
  • Ritvaldis,
  • Visvaldis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Dzirciemā vīrietis uzbruka sievietei un nozaga somiņu

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
VS.LV 15:33, 24.05.2023


Pagājušonedēļ, 18. maijā, Valsts policija aizturēja vīrieti aizdomās par somiņas zādzību, ziņo policija.


Foto: Valsts policija

Šā gada 3. maijā Rīgā, Dzirciemā, pēc iepirkšanas veikalā kāda sieviete devās uz savu dzīvesvietu, bet viņai sekoja nepazīstams vīrietis. Kad kundze bija pienākusi pie sava nama kāpņu telpas, ļaundaris viņu pagrūdis un nolaupījis somiņu, kurā atradās maks ar apmēram 630 eiro, mobilais telefons un citas personīgās mantas, pēc kā pameta notikuma vietu. Cietusī par notikušo paziņoja policijai.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Pārdaugavas pārvaldes likumsargi uzsāka notikušā izmeklēšanu un noskaidroja iespējamā uzbrucēja identitāti. 18. maijā, iegūstot informāciju par viņa atrašanās vietu, policisti viņu aizturēja. Aizdomās turētais vīrietis ir dzimis 1990. gadā un iepriekš nebija nonācis policijas redzeslokā.

Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176. panta pirmās daļas – par laupīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai probācijas uzraudzība, vai sabiedriskais darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Policija ir noskaidrojusi, ka nolaupīto naudu vīrietis jau ir iztērējis.

Valsts policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Raidījums: Vienotība astoņus gadus bez maksas izmantojusi IT sistēmu

Partija "Vienotība" astoņus gadus bez maksas izmantojusi IT uzņēmuma "SOAAR" veidoto sistēmu vēlēšanām kongresos, vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga".

Kriminālziņas Apcietina policijas aizturētos skinhedus - neonacistus

Tiesa šodien nolēmusi piemērot apcietinājumu visiem policijas vakar aizturētajiem skinhediem - neonacistiem.

Kriminālziņas Par marihuānas glabāšanu vīrietim un sievietei piespriež trīs gadus cietumā

urzemes rajona tiesa par marihuānas glabāšanu Dundagā kādam vīrietim un sievietei piespriedusi trīs gadus cietumā.

Kriminālziņas Ugunsgrēkā Augšdaugavas novadā cietis cilvēks

Sestdien ugunsgrēkā Augšdaugavas novadā cietis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Lasiet arī

Pasaule ASV Senāts atbalsta iespējamu «TikTok» aizliegšanu valstī

ASV Senāts, otrdienas vakarā balsojot par vairākiem ar iekšējo un ārējo drošību saistītiem likumprojektiem, atbalstīja lēmumu, kas paredz aizliegt Savienotajās Valstīs sociālo tīklu "TikTok", ja tā īpašniece Ķīnas kompānija "ByteDance" to nepārdos.

Sabiedrība Siliņa: Likums atļauj ministram izvēlēties aģentūras vadību

Likums atļauj ministram izvēlēties aģentūras vadību, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica Ministru prezidente Evika Siliņa (JV), runājot par ekonomikas ministra Viktora Valaiņa (ZZS) lēmumu izbeigt konkursu uz Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktora amatu bez rezultāta.

Ekonomika «Tesla» peļņa pirmajā ceturksnī sarukusi par 55%

ASV elektroautomobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla" šogad pirmajā ceturksnī strādājis ar 1,1 miljarda dolāru peļņu, kas ir par 55% mazāk nekā attiecīgajā laika periodā pirms gada, teikts otrdien publiskotajā autoražotāja paziņojumā.

Sabiedrība Nākamnedēļ gaisa temperatūra Latvijā var pakāpties virs +20 grādiem

Tuvākajās dienās Latvijā pakāpeniski paaugstināsies gaisa temperatūra, nākamās nedēļas sākumā tā pārsniegs +20 grādus, liecina pašreizējās laika prognozes.