• Antoņina,
  • Ņina,
  • Ninona,
  • Oksana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Jelgavā pazudušais vīrietis atrasts miris

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
VS.LV 08:15, 22.05.2023


Valsts policija vakar lūdza sabiedrības palīdzību savstarpēji nesaistītu vīriešu meklēšanā. Diemžēl viens no pazudušajiem ir atrasts miris, ziņo policija.


Foto: Valsts policija

Diemžēl bezvēsts prombūtnē bijušais Dzintars Jubalts ir atrasts miris. Vīrietis vakar izgāja no savas dzīvesvietas Jelgavā, Dambja ielā un pazuda.

Šobrīd esošā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu. Policija izsaka pateicību ikvienam par informācijas sniegšanu.

Valsts policija ziņo, ka cita bezvēsts pazudušā Jogita Lucāne ir veiksmīgi atrasta. Pirms divām dienām viņa pameta savu dzīves vietu Smiltenes novadā.

Šobrīd nav jaunu ziņu par bezvēsts prombūtnē esošo Edgaru Kalniņu (1977.g.). Kopš šī gada 15. maija vīrietis nav parādījies savā dzīves vietā Ķekavas novadā, Baldonē. Minētās pazīmes - aptuveni 178 cm garš, iespējamas veselības problēmas.


Edgars Kalniņš
Edgars Kalniņš

Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Atgādina par īpašuma drošību

Valsts policijā saņemta informācija par zādzībām no dārza mājiņām Dienvidkurzemes novadā, Dunikas pagastā. Iedzīvotāji konstatējuši, ka zagļi, atlaužot īpašumus, nozaguši dažādas mantas. Valsts policijā par notikušo ir uzsākti kriminālprocesi.

Kriminālziņas NEPLP liedz piekļuvi 17 Krievijas propagandu izplatošiem portāliem

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) ir liegusi pieeju 17 Krievijas propagandu izplatošiem portāliem, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Kriminālziņas Krāpnieki no Latvijas uzņēmumiem izkrāpj arvien lielākas summas (+VIDEO)

Lai mazinātu šo risku, organizācijām jāievieš iekšējās procedūras, kuras nosaka specifisku kārtību.

Kriminālziņas Vīrietis vairākām personām izkrāpj naudu, nepiegādājot solīto malku

Valsts policija rosinājusi prokuratūru sākt kriminālprocesu pret vīrieti par naudas izkrāpšanu, nepiegādājot malku Liepājā.

Lasiet arī

Pasaule ASV apstiprina bruņojuma pārdošanu Taivānai divu miljardu dolāru vērtībā

ASV Valsts departaments apstiprinājis bruņojuma pārdošanu Taivānai divu miljardu ASV dolāru vērtībā, paziņojis Pentagons.

Sabiedrība Plāno piešķirt vēl trīs miljonus eiro Rīgas ielu un ārtelpas uzturēšanas darbiem

Rīgas dome plāno piešķirt papildu aptuveni trīs miljonus eiro galvaspilsētas ielu un ārtelpas uzturēšanas darbiem, paredz šonedēļ Satiksmes un transporta lietu komisijas atbalstītais lēmumprojekts.

Pasaule EP žurnālistikas balvu piešķīris projektam par pazudušiem migrantu bērniem

Eiropas Parlaments (EP) Dafnes Karuanas Galicijas 2024.gada žurnālistikas balvu piešķīris projektam "Lost in Europe", kas pētījis vairāk nekā 50 000 nepavadītu bērnu migrantu bezvēsts pazušanu.

Sports Štolcermanis Itālijas F-4 čempionātu noslēdz trešajā vietā debitantu ieskaitā

Latvijas autosportists Tomass Štolcermanis svētdien Itālijas "Formula 4" (F-4) čempionātu noslēdza trešajā vietā debitanti ieskaitē un bija devītais kopvērtējumā.