• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Policija: Aizvadītās brīvdienas bija visai saspringtas

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 07:51, 11.04.2023


Aizvadītās brīvdienas bijušas visai saspringtas, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieka vietnieks Arturs Smilga.


Foto: LETA

"Ja runājam par transportlīdzekļu vadītājiem, kuri sēdušies pie stūres alkohola vai narkotisko vielu reibumā, kopumā četrās brīvdienās fiksēti 78 šādi gadījumi," teica Smilga.

Viņš skaidroja, ka situācija, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, nav uzlabojusies.

"Vienīgā atšķirība ir tā, ka pērn vairāk nekā puse bija alkohola reibumā virs pusotras promiles, šogad šis skaitlis ir samazinājies - virs pusotras promiles bija 30 vadītāji no 70," viņš teica.

Runājot par dzērājšoferu skaitu, Smilga norādīja, ka jautājums esot par alkohola patēriņu valstī. Alkohols Latvijā esot ļoti pieejams un lēts.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Uz vienotā Sabiedriskā medija valdes locekļu amatiem izvirzīts 21 kandidāts

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātajā konkursā uz pieciem topošās VSIA "Latvijas Sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu amatiem otrajai kārtai izvirzīts 21 pretendents.

Sabiedrība Galīgajā lasījumā skatīs grozījumus valsts valodas stiprināšanai darba tirgū

Plānots, ka ar grozījumiem tiks aizstāvētas darbinieku tiesības, veicot darba pienākumus, izmantot valsts valodu un netikt diskriminētiem ar nepamatotām prasībām pēc svešvalodas zināšanām.

Sabiedrība Atbalsta aizliegumu reklamēt alkoholisko dzērienu cenas vai atlaides

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija trešdien pirms trešā lasījuma atbalstīja grozījumus Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumā, kas paredz Latvijā ieviest aizliegumu alkoholisko dzērienu audio un audiovizuālajās reklāmās reklamēt šo dzērienu cenas vai atlaides.

Sabiedrība CVK piedāvā uzlabot vēlēšanu zīmes. Kā tās izskatīsies?

Par vēlēšanu sistēmu sagatavošanu atbildīgā Valsts reģionālās attīstības aģentūra (VRAA) norāda, ka pašreizējais biļetens ir problemātisks, jo tiek bieži pieļauta kļūda - kādu kandidātu neatbalstot, vēlētājs ievelk rombiņā mīnusu, nevis izsvītro vārdu.

Lasiet arī

Kriminālziņas Par etniskā naidā motivētiem uzbrukumiem kurjeriem aizturēti seši skinhedi

Par uzbrukumiem ēdienu piegādes kurjeriem trešdien aizturēti seši skinhedu subkultūras pārstāvji, informēja Valsts policijā.

Kriminālziņas Pie iespējamiem policista slepkavības gatavotājiem atrasti 17 kg marihuānas

Likumsargi pie Valsts policijas amatpersonas Romāna Jašina iespējamiem slepkavības gatavotājiem atraduši 17 kilogramus marihuānas, šaujamieročiem līdzīgus priekšmetus un policijas formas tērpu elementus, noskaidroja aģentūra LETA.

Kriminālziņas Apcietina divas personas, kuras atbalstījušas Bukaina meitas nolaupīšanu

alsts policija aizturējusi un tiesa apcietinājusi divas personas, kuras tiek turētas aizdomās par prokremliskā aktīvista Staņislava Bukaina atbalstīšanu, īstenojot meitas nolaupīšanu un aizvedot viņu uz Krieviju.

Kriminālziņas Ar SUP dēli Krievijā nokļuvušais ir prokremliskais aktīvists

Nedēļas nogalē ar SUP dēli no Latvijas Krievijā nelikumīgi nokļuvušais vīrietis ir organizācijas "Baltijas antifašisti" krimināllietā apsūdzētais prokremliskais aktīvists Staņislavs Bukains, ziņo LETA.