• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rosina apsūdzēt vīrieti par paziņas slepkavības mēģinājumu

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 16:10, 17.03.2023


Valsts policija rosinājusi prokuratūrai kādu vīrieti apsūdzēt par paziņas slepkavības mēģinājumu, informēja policija.


Foto: LETA

Pērn 25.decembrī Olaines iecirkņa darbinieki saņēma informāciju no kādas Zemgales ielas daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājas par to, ka, iespējams, vienā no mājas dzīvokļiem kādai personai tiek nodarīti miesas bojājumi.

Likumsargi ieradās notikuma vietā un izsaucējas norādītajā dzīvoklī sastapa četrus vīriešus alkohola reibumā, vienam no viņiem bija redzami miesas bojājumi.

Policija noskaidroja, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā starp diviem savā starpā pazīstamiem vīriešiem izcēlās konflikts, kura laikā viens no viņiem iedūra otram ar nazi kaklā un rokā ar mērķi viņu noslepkavot.

Uz notikuma vietu tika izsaukti mediķi, kuri nogādāja cietušo vīrieti medicīnas iestādē, savukārt iespējamais vainīgais tika aizturēts.

Par aizdomās turēto slepkavības mēģinājuma izdarīšanā atzīts 1974. gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā. Vīrietim kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Imantā uz ielas atrasts vīrietis ar, iespējams, vardarbīgas nāves pazīmēm

Valsts policija apstiprināja, ka Kleistu ielā atrasts miris vīrietis, kuram, iespējams, ir vardarbīgas nāves pazīmes.

Kriminālziņas Rīgas centrā pazudušais vīrietis atrasts miris Daugavā

Bezvēsts prombūtnē esošais Roberts Miksons, kurš nedēļas nogalē pazuda pēc iziešanas no atpūtas vietas Vecrīgā, otrdien bez dzīvības pazīmēm izcelts no Daugavas Rīgā, informē Valsts policija (VP).

Kriminālziņas Latvijā varētu ieviest kriminālatbildību par seksuālu uzmākšanos

Tieslietu ministrija (TM) kopā ar ekspertiem sākusi strādāt pie likuma izmaiņām, lai Latvijā ieviestu kriminālatbildību par seksuālu uzmākšanos.

Kriminālziņas KNAB vēlas tiesības saņemt no bankām plašākas ziņas par klientu darījumiem

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) ir sagatavojis grozījumus likumos, aicinot birojam piešķirt tiesības saņemt no kredītiestādēm plašākas ziņas par klientiem, to kontiem un finanšu darījumiem "taktiskās analīzes funkcijas veikšanai".

Lasiet arī

Pasaule Zelenskis: Ukraina bez ASV palīdzības nespēs uzvarēt

Bez amerikāņu palīdzības Ukraina karā pret Krieviju nespēs uzvarēt, intervijā telekanālam CBS sacīja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Ekonomika Baltijā benzīna cenas palielinās, bet dīzeļdegvielas cenas sarūk

Pagājušajā darba nedēļā Latvijā un Igaunijā palielinājās benzīna cenas, bet dīzeļdegvielas cenas saruka Igaunijā un Lietuvā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Pasaule Spānijas piekrastē stiprā vējā iekrītot jūrā, gājuši bojā četri cilvēki

Spānijas piekrastē ir gājuši bojā četri cilvēki, stiprā vējā iekrītot Atlantijas okeānā vai Vidusjūrā, ceturtdien paziņoja ārkārtas situāciju dienesti.

Sabiedrība Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies, prognozē sinoptiķi.