• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Iespējams, Daugavpilī nošauta kriminālā autoritāte

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 14:48, 24.01.2023


Pagājušās svētdienas, 22.janvāra, vakarā Daugavpilī nošauts vīrietis, daži aboti ziņo, ka tas bijis kriminālā un cietuma autoritāte Igors Bogdanovičs jeb "Bogdaša".


Ilustratīvs foto.

Kā informē Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilga Teivāne-Treinovska, 22.janvāra vakarā Daugavpilī ar šautām brūcēm tika hospitalizēts 1980.gadā dzimis vīrietis, kurš vēlāk no gūtajiem ievainojumiem slimnīcā mira.

VP sākts kriminālprocess un notiek aktīva izmeklēšana, pašlaik izmeklēšanas interesēs plašākus komentārus VP atturas sniegt.

Portāls "Kompromat.lv" vēsta, ka 22.janvārī Daugavpilī nošautais ir cietuma autoritāte Igors Bogdanovičs jeb "Bogdaša". Viņš dēvēts par Daugavpils cietuma, ko tautā sauc par "Balto gulbi", un Grīvas cietuma pieskatītāju.

Kā vēsta "Kompromat.lv" avoti, Bogdanoviču nošāvuši divi slepkavas, kad viņš ar baltu automobili "Lexus" ieradies uz tikšanos.

Bogdanovičs dzimis 1980.gadā, tiesāts par 2008.gadā veiktu slepkavību pie nakts kluba "Taller" un ilgu laiku pavadījis aiz restēm, vēsta "Kompromat.lv".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Imantā uz ielas atrasts vīrietis ar, iespējams, vardarbīgas nāves pazīmēm

Valsts policija apstiprināja, ka Kleistu ielā atrasts miris vīrietis, kuram, iespējams, ir vardarbīgas nāves pazīmes.

Kriminālziņas Rīgas centrā pazudušais vīrietis atrasts miris Daugavā

Bezvēsts prombūtnē esošais Roberts Miksons, kurš nedēļas nogalē pazuda pēc iziešanas no atpūtas vietas Vecrīgā, otrdien bez dzīvības pazīmēm izcelts no Daugavas Rīgā, informē Valsts policija (VP).

Kriminālziņas Latvijā varētu ieviest kriminālatbildību par seksuālu uzmākšanos

Tieslietu ministrija (TM) kopā ar ekspertiem sākusi strādāt pie likuma izmaiņām, lai Latvijā ieviestu kriminālatbildību par seksuālu uzmākšanos.

Kriminālziņas KNAB vēlas tiesības saņemt no bankām plašākas ziņas par klientu darījumiem

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) ir sagatavojis grozījumus likumos, aicinot birojam piešķirt tiesības saņemt no kredītiestādēm plašākas ziņas par klientiem, to kontiem un finanšu darījumiem "taktiskās analīzes funkcijas veikšanai".

Lasiet arī

Sabiedrība Par vectēva noslepkavošanu mazdēlam piespriež 18 gadu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa jaunam vīrietim par vectēva noslepkavošanu piespriedusi 18 gadu cietumsodu.

Sabiedrība LVM: pēdējo piecu gadu laikā pieauguši mežos atstāto atkritumu apjomi

Pēdējo piecu gadu laikā pieauguši mežos atstāto atkritumu apjomi, lielākos apjomus sasniedzot pavasara un rudens mēnešos, liecina LVM publiskotā informācija.

Sabiedrība Siliņa: Kariņš rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis

Atkāpjoties no ārlietu ministra amata, Krišjānis Kariņš (JV) rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis, ceturtdien pēc sarunas ar politiķi paziņoja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Pasaule Maskavā aizturēti pieci žurnālisti

Maskavā policija pēdējo 24 stundu laikā aizturējusi piecus neatkarīgos žurnālistus, no kuriem viens ticis piekauts, ceturtdien paziņojusi nevalstiskā organizācija "OVD-Info".