• Ginta,
  • Gunda,
  • Gunta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Nepatīkams pazemojums: Nikolajevs atspēlējies Pugačovai

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 11:33, 22.03.2023


Komponists un dziedātājs Igors Nikolajevs un Alla Pugačova ir draugi jau daudzus gadus. Taču pēc Igora Nikolajeva publiskajiem izteikumiem par uz Izraēlu aizbraukušo primadonna, viņa varētu nopietni apvainoties.


Foto: Youtube.

Mūziķis gatavojoties jaunajam šovam "Mana melodija" devis vaļu emocijām. Savā “Telegram” kanālā mākslinieks rādījis kadrus no jaunā dziedāšanas projekta. Videoklipā kā reiz var dzirdēt Pugačovas izpildīto dziesmu “Piedod man, tici” («Прости, поверь»), ko dzied jauna izpildītāja. Kā zināms, Pugačovas iedziedātās dziesmas Krievijā atskaņot ir aizliegts…

Pēc dažu Krievijas Federācijas ekspertu domām, tādā veidā jaunā dziedātāja visā valstī pazemojusi 73 gadus veco primadonnu, jo Nikolajevs slavējis Allas aizvietotāju. Viņš sacīja, ka priekšnesums bijis negaidīts un ļoti aizkustinošs.

"Iespējams, šis ir mans visspēcīgākais emocionālais iespaids, kopš dziesma tikusi izpildīta!" sacīja komponists.

Atgādināsim, ka Pugačova pameta Krievijas estrādi vēl pirms aizbēgšanas uz ārzemēm. Pēc vērienīgā jubilejas koncerta par godu savai 70. dzimšanas dienai popzvaigzne uz lielās skatuves praktiski neuzstājās.

Būdama tālu no saviem bijušajiem kolēģiem, tagad viņi par Pugačoju stāsta briesmu lietas. Daži mākslinieki pat apgalvo, ka slavenība viņus esot saindējusi, izmantojot savu stāvokli un autoritāti.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Latvijas rokenrola varonis Novikovs atkal ir uz skatuves (+VIDEO)

"Redzēsim, kādas būs atskaņas par manām jaunajām dziesmām, taču esmu sajutis pieprasījumu".

Kultūra Jaunmoku pilī notiks otrā Ģimeņu diena

Šodien Jaunmoku pilī notiks otrā "Ģimeņu diena Jaunmoku pilī", kuras tēma būs "Dabas pēdas mežā".

Kultūra Tapis baleta «Džungļu grāmata» iestudējums

Latvijas Nacionālajā baletā 12.aprīlī pirmizrādi piedzīvos komponista Kārļa Lāča un horeogrāfa un libreta autora Raimonda Martinova baleta "Džungļu grāmata" iestudējums, informēja Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) sabiedrisko attiecību vadītāja Irbe Treile.

Lasiet arī

Sabiedrība Nesāks kriminālprocesu saistībā ar ES fondu zaudēšanu PSKUS ēkas projektā

Ģenerālprokuratūra, noslēdzot pārbaudi, nolēmusi nesākt kriminālprocesu saistībā ar Eiropas Savienības (ES) fondu līdzfinansējuma zaudēšanu VSIA "Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīcas" (PSKUS) ēkas projektā.

Sports Bertāns gūst piecus punktus «Hornets» uzvarā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva piecus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda izcīnīja uzvaru.

Pasaule Ukraina naktī notriekusi 26 krievu lidrobotus

Ukrainas pretgaisa aizsardzība aizvadītajā naktī notriekusi 26 lidrobotus, ko Krievija raidīja uz mērķiem Ukrainā, ceturtdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.

Ekonomika «Lufthansa» panāk vienošanos ar darbiniekiem par algu palielināšanu

Vācijas nacionālā aviokompānija "Lufthansa" un arodbiedrība "Verdi" trešdien paziņoja, ka panākušas vienošanos par virszemes apkalpošanas darbinieku algu palielināšanu, tādējādi novēršot draudus par jauna streika rīkošanu Lieldienu brīvdienās.