• Bārbala,
  • Līksma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Dziesmu un deju svētku padomes sēdē izskatīs biļešu politiku

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 20:44, 28.11.2022


Latvijas Nacionālā kultūras centra (LNKC) Lielajā zālē 30.novembrī plkst.10 notiks kārtējā Dziesmu un deju svētku padomes sēde, kuras darba kārtībā ir divi jautājumi - XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku biļešu politika un Dziesmu un deju svētku organizācijas nākotnes modeļi.



Kā informēja LNKC pārstāve Linda Ertmane, padomes sēde notiks gan klātienē, gan arī attālināti platformā "Zoom", sekojot saitei "ieej.lv/9B9S2".

Pēc padomes sēdes turpat LNKC telpās notiks preses konference ar Dziesmu un deju svētku padomes priekšsēdētāja, kultūras ministra Naura Puntuļa (NA) un XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku izpilddirektores Dainas Markovas dalību.

Preses konference būs vērojama tiešraidē Dziesmu un deju svētku sociālā medija "Facebook" kontā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Ekonomika Rīgas pašvaldība Vecrīgas pievilcību cer vairot ar labiekārtojumu

Rīgas pašvaldība šogad Vecrīgā plāno uzstādīt vairāk nekā 200 dažāda veida labiekārtojuma elementus un pārbūvēt vairākas Vecrīgas ielas.

Pasaule Baidens paraksta likumprojektu par militāro palīdzību Ukrainai

ASV prezidents Džo Baidens trešdien paziņoja, ka parakstījis likumprojektu paketi, kas ietver militāro palīdzību Ukrainai 61 miljarda ASV dolāru apmērā.

Sports Mediji: Klārka parakstīs astoņu gadu vienošanos ar Nike

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar pirmo numuru izvēlētā Keitlina Klārka tuvākajā laikā parakstīs ievērojamu vienošanos ar sporta zīmolu "Nike", informē Ziemeļamerikas mediji.

Sabiedrība NEPLP piedāvā atteikties no radio reklāmām un radio programmām krievu valodā

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) tuvākajā laikā plāno Saeimā iesniegt priekšlikumus, kas saistīti ar radio apraides tiesību piešķiršanu un valodu lietojumu radio izvietotajās reklāmās, trešdien Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Mediju politikas apakškomisijas deputātiem pauda NEPLP priekšsēdētājs Ivars Āboliņš.