• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Orķestris «Lords of The Sound» atgriežas Latvijā. Tas nebūs koncerts, bet šovs!

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 11:44, 15.11.2022


22. novembrī Arēnā Rīga, 23. novembrī Daugavpils Kultūras pilī un 28. novembrī Liepājā, koncertzālē Lielais Dzintars uzstāsies jaunās paaudzes orķestris «Lords of The Sound», kas atskaņos komponista Hansa Cimmera skaņdarbus. Pasākuma pārstāvji sola, ka uzstāšanās būs ne tikai koncerts – tas būs īsts šovs.


Publicitātes foto.

Orķestra gūtie panākumi apvienojumā ar lieliskajiem komponista Hansa Cimmera skaņdarbiem, rokgrupu, spilgtiem vizuālajiem efektiem, spēcīgām solistu un kora vokālajām partijām, visa kolektīva enerģiju un neierobežotu pozitīvismu rada neaizmirstamas silta vasaras vakara sajūtas, brīnišķīgas pasakas atmosfēru, kas piepildīta ar iecienītākajiem skaņdarbiem simfoniskā skanējumā.

Koncertā būs dzirdami Hansa Cimmera hīti: “Spider man 2”, “The Dark Knight”, “Lone Ranger”, “Interstellar”, “Sherlock Holmes”, “Man of Steel”, “Pearl Harbor”, “Gladiator”, “Mission: Impossible”, “Inception”, “Pirates of the Caribbean”, “Spirit”, “Dune”, “Wonder Woman”, “The Lion King”.

Hanss Cimmers ir vācu izcelsmes kino komponists, popularitāti ieguvis pēc kulta filmas "Lietus cilvēks" parādīšanās uz ekrāniem. "Radot mūziku "Lietus cilvēkam" es visu laiku domāju: nemēģini pieklusināt varoņus. Nelien pirmajā plānā. Galvenais varonis Reimonds tiešām nesaprot kur atrodas. Viņš pasauli redz ne tā kā mēs... Kāpēc gan neradīt “mūziku pasaulei”, kura eksistē tikai viņa galvā?“ – atceras Hanss. Šis darbs bija īsts izrāviens viņa karjerā – Cimmers tika nominēts “Oskara” balvai.

Holivudas labākie režisori stājās rindā, lai strādātu ar viņu. Un Hanss atdevās darbam pilnībā, bieži komponējot mūziku vienlaicīgi divām vai trīs filmām. Viņa mūzika tā iespaidoja “Disneja studiju”, ka viņi pasūtīja Cimmeram kompozīciju multfilmai “Karalis Lauva”. Multfilmas mūzika atnesa komponistam trīs ļoti prestižas balvas – “Oskaru”, ”Zelta globusu” un “Grammy”. Un arī vēlāk Cimmers saņēma daudzas balvas, patiesi kļūstot par labāko no labākajiem Holivudā. Ļoti reti “Oskara” ceremonija norit bez nominanta Cimmera.

Biļetes var iegādāties: http://www.artpartner.lv.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Ekonomika Darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas

Saeima ceturtdien galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Darba likumā, nosakot, ka darbiniekiem nedrīkst prasīt svešvalodu zināšanas, ja vien svešvalodu zināšanas nav objektīvi pamatotas.

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.