• Bruno,
  • Telma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Nedēļas nogalē ir jēga atpūsties Tukuma novadā (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 07:34, 03.08.2024


Daudzi izklaides pasākumi piedāvā bezmaksas ieeju.


Vānes muiža.

Šonedēļ Tukuma novadā notiek daudzveidīgi pasākumi, kas iepriecinās gan mūzikas cienītājus, gan aktīvās atpūtas piekritējus. Aicinām baudīt muzikālos vakarus Tukumā, piedalīties pagastu svētkos, sporta sacensībās un citos aizraujošos notikumos. Izbaudiet vasaras priekus un bagātīgo kultūras piedāvājumu!

Svētki pagastos

3.augustā notiks Slampes pagasta svētki "Augsim kopā!". 2.augustā pulksten 19.00 Ozolnieku ciemā notiks Slampes pagasta svētku ieskaņas koncerts kopā ar Sabīni Berezinu. Bet 3.augustā jau pulksten 10.00 būs Slampes pagasta svētku atklāšana radošajā kvartālā "KultūrElpa Liepās", pēc tam - sporta svētki, no pulksten 11.00 tirdziņš, radošās darbnīcas un aktivitātes ģimenēm. Savukārt pulksten 15.00 būs ķīmijas eksperimentu šovs radošajā kvartālā "KultūrElpa Liepās" kopā ar Rīgas Tehniskās universitātes zinātkāres centru "Futurimo Rīga". Svētku gājiens kopā ar pūtēju orķestri "Dobele" būs skatāms pulksten 19.30, bet svētku koncerts kopā ar Miku Dukuru - 20.30. Pēc koncerta no pulksten 22:00 būs svētku ballīte kopā ar DJ Piksi. Pagasta svētku pasākumos ieeja bez maksas. Slampes svētku laikā notiks arī glezniecības plenērs. Adrese: Slampes Kultūras pils, Slampe, Slampes pagasts, Tukuma novads.

Arī Viesatu pagasts 3.augustā svinēs svētkus! Jau no pulksten 5.00 būs makšķerēšanas sacensības - tikšanās pie Viesatu upes Laivu piestātnes. Savukārt no pulksten 10.00 būs pieaugušo tradicionālās un netradicionālās sporta spēles, 12.00 - Viesatu pagasta svētku atklāšana, no 12.10 līdz 15.00 būs arī radošās darbnīcas, seju apgleznošana piepūšamās atrakcijas bērniem, cukurvate (maksas), mājražotāju tirdziņš. Būs apskatāma arī Signes Krastiņas un Intara Krastiņa Pērļoto mozaīku izstāde. Pēc sporta spēļu noslēguma pulksten 20.00 būs svētku koncerts "Es Viesatās - Savu Latviju mīlot", pēc tam pulksten 22.00 zaļumballe Viesatu Birzītē - kopā ar muzikantu Zigi no Talsiem. Pagasta svētku pasākumos ieeja bez maksas. Adrese: Viesatu kultūras nams, "Viekaļas", Viesatas, Viesatu pag., Tukuma novads.

3.augustā pagasta svētkus svinēs Vāne. 3.augustā svētkos no pulksten 10:00 rītā būs sportiskās aktivitātes, piepūšamā atrakcija, svētku tirgus pie kultūras nama, kā arī muzikālie sveicieni, perkusijas un iespēja nobaudīt Vānes spēka zupu. Vānes estrādē pulksten 19:00 sāksies svētku koncerts ar "Ziņģes brāļiem", 21:00 - svētku balle ar grupu "Audiovētra", bet pulksten 23:30 būs skatāms ugunsšovs. Adrese: Vānes kultūras nams, "Gaismiņas", Vāne, Vānes pagasts, Tukuma novads.

Savukārt ciemata svētkus "Dzintara ciematam - 75" svinēs Dzintara ciemats Pūres pagastā. 3.augustā Dzintara stāvlaukumā no pulksten 15.00 būs radošās aktivitātes; pulksten 17.00 -svētku atklāšana, sarunas, dalīšanās atmiņās. Pulksten 20.00 koncerts - zaļumballe "Savā zemē stādu rozi". Koncertā dziedās un par labu muzikālo fonu rūpēsies Aija Lagzdiņa un Juris Pavlovs. Ieeja bez maksas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Latvijas Nacionālajā dabas muzejā varēs aplūkot sēņu izstādi

Latvijas Nacionālajā dabas muzejā no 11.septembra līdz 15.septembrim būs apskatāma "Lielā sēņu izstāde 2024", pavēstīja muzeja pārstāvji.

Interesanti fakti Šīgada jūnija-augusta periods bijis karstākais, kāds jebkad reģistrēts

2024.gada jūnija-augusta periods ir bijis karstākais, kāds jebkad reģistrēts, un šis gads kopumā varētu kļūt par karstāko uz Zemes, piektdien paziņoja Eiropas Savienības (ES) Klimata pārmaiņu dienests "Copernicus" (C3S), kas veic klimata novērošanu.

Interesanti fakti Mēs atceramies mūsu valsts vēsturiskā notikuma 80. gadadienu (+VIDEO)

1944.gada 8.septembrī Saeimas priekšsēdētājs Pauls Kalniņš parakstīja Deklarāciju par Latvijas valsts atjaunošanu.

Interesanti fakti Saturns šonedēļ būs vislielākais un spožākais

Milzu gāzes planēta būs opozīcijā, un nākamreiz šāda parādība būs novērojama tikai pēc gada.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijā nokritušais Krievijas drons bija aprīkots ar sprāgstvielu

Rēzeknes novada Gaigalavas pagastā nokritušais Krievijas drons bija ar sprāgstvielu aprīkots "Shahed" tipa drons, preses konferencē pirmdien paziņoja Nacionālo bruņoto spēku vadība.

Pasaule Pēc Latvijas un Rumānijas lūguma par dronu incidentiem notiks diskusija NATO

Pēc Latvijas un Rumānijas lūguma par "dronu incidentiem" notiks diskusija NATO augstākajā līmenī, intervijā TV24 sacīja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Ekonomika Gada inflācija augustā Latvijā saglabājās 0,7% apmērā

Patēriņa cenas šogad augustā salīdzinājumā ar jūliju Latvijā samazinājās par 0,5%, bet gada laikā - šogad augustā salīdzinājumā ar 2023.gada augustu - palielinājās par 0,7%, tādējādi gada inflācijai saglabājoties tādā pašā līmenī kā mēnesi iepriekš, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Sabiedrība Rēzeknes pašvaldība: Krievijas drons nav nokritis tuvu apdzīvotai vietai

Krievijas militārais drons sestdien Latvijā nav nokritis tuvu kādām apdzīvotām vietām, ziņo Rēzeknes novada pašvaldība.