• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Maija beigās Rīgā notiks «Sidra asambleja»

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
LETA 11:18, 14.04.2024


Maija beigās Rīgā notiks "Sidra asambleja", kurā nozares profesionāļiem un citiem interesentiem būs iespēja izzināt sidra darīšanas nozares perspektīvas Latvijā un Baltijā, liecina tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" publiskotā informācija.



Pasākums notiks trīs dienas no 23. līdz 25.maijam.

Tostarp 23.maijā notiks apmācības par sidra ražošanu, veidiem un garšām, uzglabāšanu un sociālo atbildību, 24.maijā eksperti dalīsies ar pieredzi sidra tirdzniecībā Baltijā, bet 25.maijā notiks sidra tirgus "Latvija ābolu sidra ceļš".

Apmācības notiks bārā "Sidrērija" Peldu ielā, Rīgā, savukārt sidra tirgus notiks Kalnciema kvartālā.

"Sidra asamblejā" aicināti piedalīties sidrdari, bārmeņi, dzērienu someljē un pomeljē, dzērienu pārdevēji vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā, dzērienu eksportētāji, viesmīlības nozares pārstāvji, sidra entuziasti un interesenti.

Registrācija pasākumam ir atvērta līdz 25.aprīlim. Plašāka informācija par "Sidra asambleju" pieejama "Lauku ceļotājs" tīmekļvietnē.

Pasākumu norise tiek daļēji finansēta ar Eiropas Savienības Baltijas jūras reģiona projektu "Baltijas jūras reģiona sadarbības projekta BASCIL - "Jauni risinājumi pārtikas ražošanas nozarei lauku reģionos, lai dažādotu ilgtspējīgus kulinārijas tūrisma pakalpojumus"".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī