• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Valmiera var kļūt par vienu no gastrotūrisma galamērķiem (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 18:44, 25.11.2023


Labākā iestāde pilsētā, saskaņā ar Michelin, atrodas vecajā pastā.


Pasaules ekspertu vērtējumu ietekmēja gan restorāna ēdienkarte, gan tās dizains.

Pēc rūpīga inspektoru izvērtējuma, sarakstā iekļauti 26 restorāni, kas izceļas ar īpašu spēju radīt mākslu kulinārijas un viesmīlības pasaulē – to starpā arī restorāns "Akustika" Valmierā. "Lepojamies ar Akustikas komandas pelnīti iegūto augsto novērtējumu!" - tā Linda Zīle, Valmieras novada Tūrisma pārvaldes mārketinga speciāliste.

Restorāns atrodas senā Valmieras pasta un telegrāfa ēkā un tā kodolu veido draugi – pieredzes bagāti nozares profesionāli. Viņi kopā, apvienojot zināšanas un mīlestību pret savu darbu, radījuši siltas atmosfēras piepildītu vietu, kur ļauties gan gastronomiskajam, gan kultūras baudījumam.

"Akustikas" pavāri piedāvā jauna koncepta ēdienkarti, no kuras ikkatrs viesis var sakombinēt savu maltīti pats, tādējādi paverot iespēju izbaudīt garšu kombināciju dažādību. Te pieejams daudzpusīgs dzērienu klāsts, kas neatstās vienaldzīgus pat izsmalcinātākos garšu lietpratējus.

Michelin Guide ir starptautiski atpazīstamākais un prestižākais restorānu ceļvedis pasaulē, kas ir uzticams palīgs gurmāniem un tūristiem, it īpaši tiem, kuri vietas apskata vadoties pēc citu vērtējumiem. Latvijas restorānu iekļūšana šajā ceļvedī ir nozīmīgs pagrieziena punkts vietējā tūrisma attīstībā un restorānu kultūras izaugsmē.

Šī ceļveža inspektori vērtē restorānu piedāvātās virtuves kvalitāti, vadoties pēc pieciem starptautiskajiem kritērijiem: produktu kvalitātes, pavāru meistarības un gatavošanas tehnikas, garšu harmonijas, šefpavāra personības, kas atspoguļojas pasniegtajā ēdienā un nemainīgas ēdienkartes kvalitātes.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.

Sabiedrība Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.

Ekonomika Jautājuma likmes ir augstas... Asociācijas viedoklis par darbībām ar LMT un Tet

Latvijas Telekomunikāciju asociācija aicina atcerēties ne vien par Telia un valsts maka interesēm, bet paturēt prātā arī Latvijas telekomunikāciju nozares kopējo veselību, valsts drošības jautājumus, attīstības perspektīvu un lietotāju intereses, lai arī turpmāk varam lepoties, ka esam Eiropas priekšpulkā ar jaudīgu nozari, pakalpojumu kvalitāti, tehnoloģiju attīstību un labiem piedāvājumiem.